Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κι άλλος Μητσοτάκης στις λίστες του «παραδείσου»;

Κι άλλος Μητσοτάκης στις λίστες του «παραδείσου»;

Μετά την Μαρέβα ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται έχει κι άλλους μπελάδες, αφού η Διεθνής Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ) απελευθέρωσε χθες τα στοιχεία που είχε αποκτήσει από την γερμανική εφημερίδα Suedduetsche Zeitung σχετικά με Paradise Papers.

Μέσα στα ονόματα εμφανίζεται και το όνομα του ξαδέρφου του Κυριάκου, Γιώργου Μητσοτάκη, του οποίου το όνομα συνδέεται με την Deto-Stop International AVV με έδρα την οδό Caya G.F. (Betico) Croes.

Μάλιστα, η εταιρεία του εν λόγω Μητσοτάκη είχε επιχειρήσει να κάνει δουλειές με την ΕΛΒΟ, ενώ ο συγκεκριμένος είχε διατελέσει σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών επί υπουργείας της Ντόρας Μπακογιάννη. Συνεπώς, ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να πει πως η συγκεκριμένη off shore ήταν «προσωπική» ή «αδιάφορη» για τον κόσμο, αφού υπάρχει σαφής σύνδεση με τον κρατικό μηχανισμό.

Ενθυμούμενοι τον Παπασταύρου ως σύμβουλο του Σαμαρά και βλέποντας πλέον και την συμμετοχή της οικογένειας Μητσοτάκη στις λίστες αυτές αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε πλήρως τους λόγους για το μίσος ενάντια στην Χρυσή Αυγή, την μοναδική πολιτική δύναμη που επιθυμεί ειλικρινώς την επιβολή της νομιμότητας και της διαφάνειας στον δημόσιο βίο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ki-allos-mhtsotakhs-stis-listes-tou-paradeisou#ixzz51zjwDC3i

Exit mobile version