Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλύφθηκαν οι ψευτοδημοσκοπήσεις: Ο διευθύνων σύμβουλος της Alco παραδέχεται ότι η Χρυσή Αυγή διατηρεί το προβάδισμα και είναι εξαιρετικά ισχυρή!

Αποκαλύφθηκαν οι ψευτοδημοσκοπήσεις: Ο διευθύνων σύμβουλος της Alco παραδέχεται ότι η Χρυσή Αυγή διατηρεί το προβάδισμα και είναι εξαιρετικά ισχυρή!

Μπορεί το σύνολο των δημοσκοπήσεων που βγαίνουν αυτή την χρονική στιγμή να επιχειρούν να παρουσιάσουν μία εικόνα πασοκικής ευφορίας με το ΠαΣοΚ να εμφανίζεται μόνιμα διψήφιο για να επηρεαστεί η κοινή γνώμη, όμως η πραγματικότητα απέχει πολύ από τις μαϊμούδες των δημοσκοπήσεων.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στις δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της Alco, Κώστα Παναγόπουλου, ο οποίος αποδόμησε την ίδια την δημοσκόπηση που δημοσίευσε στο news247.

Στην εν λόγω δημοσκόπηση αναπαράγεται το γνωστό τέχνασμα για δημιουργία εντυπώσεων με τα κόμματα να λαμβάνουν: ΝΔ 26,8%, ΣΥΡΙΖΑ 20,1%, Κίνημα Αλλαγής 9,3%, Χρυσή Αυγή 7,1%, ΚΚΕ 6,2%, ΛΑΕ 3,1%, ΑΝΕΛ 2,5%, Λεβέντης 2,5%, άλλα κόμματα 5% και οι αναποφάσιστοι ανέρχονται στο 17,4%.

Ο Παναγόπουλος όμως δήλωσε στο ραδιόφωνο του news247 αναφορικά με τα κόμματα της αντιπολίτευσης και την συσπείρωσή τους πως «η Χρυσή Αυγή διατηρεί το προβάδισμα, καθώς έχει συγκροτήσει ένα σκληρό πυρήνα πολιτών που την ψηφίζει και παραμένει εξαιρετικά συμπαγής και ισχυρός, έχοντας μάλιστα τάσεις αυξητικές».

Η δημοσκόπησή του βέβαια έδειχνε τρίτο το ΠαΣοΚ, όμως ο Παναγόπουλος στις δηλώσεις του βλέπει προβάδισμα της ισχυρής Χρυσής Αυγής!

Από αυτό να καταλάβετε πόσο μας «δουλεύουν» οι δημοσκόποι. Στις δημοσκοπήσεις που λαμβάνουν δημοσιότητα εμφανίζουν «τρίτο το ΠαΣοΚ», αλλά στις δηλώσεις που δεν τις κοιτάει κανένας, παραδέχονται ευθέως ότι λένε ψέμματα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokaluptontai-oi-pseutodhmoskophseis-dieuthunontas-sumboulos-alco-h-chrush#ixzz520TGZW5X

Exit mobile version