Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολλές οι συναντήσεις Χριστοφοράκου – Σημίτη στο Μέγαρο Μαξίμου πριν υπογραφεί η σύμβαση της Siemens

Πολλές οι συναντήσεις Χριστοφοράκου - Σημίτη στο Μέγαρο Μαξίμου πριν υπογραφεί η σύμβαση της Siemens

Σε πλήρες σκοτάδι εκτυλίσσεται η δίκη για το σκάνδαλο της Siemens, γεγονός λογικό αφού όπως είχε πει στο παρελθόν «αν οι φάκελοι της διαπλοκής βγουν στην δημοσιότητα, η μόνη που θα βγει κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή».

Σε αυτή τη δίκη, όμως, δεν παρουσιάζονται αρλούμπες και ψευδομάρτυρες, όπως στην δίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά ατράνταχτα στοιχεία σχετικά με το πώς οδηγηθήκαμε στην καταστροφή και τα μνημόνια. Ίσως γι’ αυτό και δεν ενδιαφέρονται να προβάλλουν αυτά τα στοιχεία οι αργυρώνητοι δημοσιογραφίσκοι.

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, καταθέτει η άλλοτε γραμματέας του Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσάκαλου, σχετικά με το τι ακριβώς έγινε τις μέρες πριν υπογραφεί η αμαρτωλή σύμβαση μεταξύ ΟΤΕ και Siemens.

Σύμφωνα με αυτή τη μαρτυρία, που δεν θα δείτε να μεταδίδει κανένα από τα κανάλια της διαπλοκής, πριν την υπογραφή της συμβάσεως ο Χριστοφοράκος είχε πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες συναντήσεις τόσο με τον Σημίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, όσο και με τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη και τον Τσοχατζόπουλο.

Σας παραθέτουμε επίμαχα αποσπάσματα από την κατάθεση:

«Συναντήσεις με τον Τσουκάτο, τον ταμία του ΠαΣοΚ

Εισαγγελέας: Στην κατάθεσή σας είχα πει ότι στο στάδιο της κατάρτισης της σύμβασης ο κ. Χριστοφοράκος δεν είχε ιδιαίτερη ανάμειξη. Το υποστηρίζετε και τώρα;

Α. Τσακάλου: Ναι, αυτό λέω και τώρα.

Εισαγγελέας: Ο κ. Χριστοφοράκος δήλωνε ότι είδε τρεις φορές τον κ. Τσουκάτο. Αυτό είναι αλήθεια ή ψέμα;

Α. Τσακάλου: Δεν θέλω να κάνω εγώ χαρακτηρισμούς. Τα πραγματικά στοιχεία είναι αυτά των σημειώσεων μου.

Κινητά δώρα στους πασόκους

Εισαγγελέας: Στις 7.10.1998 έχετε σημειώσει μια λίστα με ονόματα που περιλαμβάνει τα ονόματα Κόκκαλης, Σαραντόπουλος, Τσουκάτος, Π. Τζανετάκης, Παπαντωνίου, Μαντέλης, Τσοχατζόπουλος, Χρυσολούρης. Δίπλα σε αυτή τη λίστα υπάρχει η ένδειξη «CL10». Τι είναι το CL10;

Α. Τσακάλου: Ήταν οδηγία του κ. Χριστοφοράκου να τους στείλω αυτό το κινητό.

Εισαγγελέας: Τι ήταν αυτό το κινητό;

Α. Τσακάλου: Το συνήθιζε ο κ. Χριστοφοράκος μέσα στο πλαίσιο των καλών σχέσεων να κάνει δώρο τα νέα μοντέλα της εταιρείας.

Εισαγγελέας: Η κυρία Γιουμπέκα που αναφέρετε ποια είναι;

Α. Τσακάλου: Η γραμματέας του κ. Παπαντωνίου.»

Με τα παραπάνω γίνεται σαφής ο τρόπος που «πολιτεύεται» η εγκληματική οργάνωση ΠαΣοΚ, η οποία τώρα επιχειρεί να αλλάξει όνομα και ΑΦΜ προκειμένου όχι μόνο να διαφύγει των εγκλημάτων της, αλλά και να επανέλθει στην πολιτική ζωή του τόπου και να ξαναβάλει χέρι στην καρδάρα με το μέλι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polles-oi-sunanthseis-christoforakou-shmith-sto-megaro-majimou-prin-upograf#ixzz521Wzvvd8

Exit mobile version