Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συλλήψεις λαθρομεταναστών μετά από έφοδο της Αστυνομίας στο “hot spot” της Μόριας

Συλλήψεις λαθρομεταναστών μετά από έφοδο της Αστυνομίας στο “hot spot” της Μόριας

Έφοδο στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Μόρια της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν χθες το πρωί άνδρες της Αστυνομίας, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης. Την ίδια στιγμή, την εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον καταυλισμό, όπου ο υπερπληθυσμός και οι εθνοτικές διαφορές πυροδοτούν εντάσεις, αποτυπώνουν τα στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Ειδικότερα, συνελήφθη ένας 28χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σιδηρολοστοί, καθώς επίσης και ένας 26χρονος αλλοδαπός, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ληστείας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο 26χρονος έκλεψε από έναν 24χρονο -τραυματίζοντάς τον με κατσαβίδι- ένα πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. Μέχρι και πρόβατα (!) από κτηνοτροφική μονάδα επιχείρησαν να κλέψουν τέσσερις λαθρομετανάστες, οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Κάθε ημέρα που περνά βγάζει στην επιφάνεια ολοένα και περισσότερο τα τεράστια προβλήματα που γεννά η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση με την ανοχή και την παρότρυνση του Ελληνικού (;) κράτους, το οποίο με την πολιτική του φροντίζει να παρουσιάζει μια εικόνα θετική για την έλευση κι άλλων λαθρομεταναστών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sullhpseis-lathrometanastwn-meta-apo-efodo-ths-astunomias-sto-hot-spot-ths#ixzz521ZrjDIv

Exit mobile version