Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Συναγωνιστές θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Ένα νέο έτος με Υγεία να έχουμε, αισιοδοξία και όρεξη για Αγώνα. Και όλοι να ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα! Μην ξεχνάμε την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης όπως θέλουν οι νεοφιλελεύθεροι και οι “αντιφασίστες”.Ούτε οι ισλαμιστές γιορτάζουν, ούτε οι άθεοι, ούτε οι Βουδιστές. Γιορτάζουμε εμείς και στέλνουμε σε όλη την υφήλιο το χαρμόσυνο μήνυμα του Κυρίου μας. Καλά Χριστούγεννα!

Μάριος, Καρδίτσα

Κι άλλος Μητσοτάκης στις λίστες του «παραδείσου»;

Αυτό που ζούμε στην Θράκη ξεπερνά κάθε φαντασία! Δεν μας έφταναν τα υπόλοιπα, τώρα λένε πως θα εφαρμόσουν τη σαρία στην περιοχή μας, με το ισλαμικό δίκαιο, την μαντήλα και τους γάμους ανηλίκων. Μόνο η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται για τους Έλληνες και αυτή είναι η τελευταία μας ελπίδα για να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελληνική, Καλό Αγώνα σε όλους!

Ιωάννα Π.

Τι συμβαίνει με τους κρατούμενους τούρκους στρατιωτικούς;

Η ελληνική τηλεόραση έχει κυριολεκτικά τελματώσει. Φτηνά προγράμματα που εκμεταλλεύονται τα όνειρα των νέων, τηλεοπτικές σειρές για τα σκουπίδια και δελτία ειδήσεων που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη! Την έχω κλείσει εδώ και καιρό και ενημερώνομαι αποκλειστικά από την σελίδα μας. Όλα τα άλλα είναι σκουπίδια!

Τάκης Κ.

Ομολογία από διάσημο Γερμανό ποδοσφαιριστή: Στα νιάτα μου ήμουν μέλος της Στάζι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-23-dekembriou-2017#ixzz525jXeeEr

Exit mobile version