Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εισπρακτική εταιρία ΑΑΔΕ και οι ξενοκρατούμενες τράπεζες αρπάζουν τις περιουσίες των Ελλήνων

Η εισπρακτική εταιρία ΑΑΔΕ και οι ξενοκρατούμενες τράπεζες αρπάζουν τις περιουσίες των Ελλήνων

Η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης του κομμουνιστή (εσωτερικού) Σταύρου Κοντονή που θα διώκει οποιαδήποτε αντίδραση εναντίον συμβολαιογράφων που διενεργούν ηλεκτρονικούς και συμβατικούς πλειστηριασμούς εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με 146 ψήφους από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το αληθινό πρόσωπο των αριστερών κομμουνιστικών πατριδοκάπηλων κυβερνήσεων.

Με άκρατο κυνισμό και πλήρη αδιαφορία για την προστασία της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων η κλίκα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενέκρινε την τροπολογία που δίνει την δυνατότητα σε κάποιον συμβολαιογράφο να διατάζει την σύλληψη και την περαιτέρω ποινική δίωξη οποιουδήποτε προσπαθήσει να εμποδίσει την διεξαγωγή ενός πλειστηριασμού με οποιονδήποτε τρόπο.

Αναλυτικά, ο Κοντονής μετά από την απαραίτητη τηλεδιάσκεψη με τους ξένους τοκογλύφους των “θεσμών” έτσι ώστε προφανώς να πάρει την έγκριση τους, απέσυρε την παράγραφο 2 της τροπολογίας που αφορούσε την αυτεπάγγελτη δίωξη πολιτών που θα προσπαθήσουν να παρακωλύσουν την διεξαγωγή πλειστηριασμών. Ενώ ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ξεκάθαρα καταψήφισε με ένα καθαρό “ΟΧΙ”, αναμενόμενα “παρών” ψήφισε η Νέα Δημοκρατία σε αυτήν την έγκριση νομοθεσίας για την προστασία των πλειστηριασμών, μιας και η πολιτική της δεν διαφέρει ούτε σε ένα σημείο από αυτή των σημερινών αριστερών που νέμονται την εξουσία στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή με αυξανόμενη ένταση διενεργούνται πλειστηριασμοί σε όλη την Ελλάδα για οποιαδήποτε σπιθαμή ακίνητης περιουσίας πολιτών που εμφανίζονται να χρωστούν είτε στις ξενοκρατούμενες τράπεζες είτε στην εισπρακτική εταιρία των ξένων τοκογλύφων ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων). Αποδεδειγμένα πια υπάρχει νομοθετική ρύθμιση που προστατεύει την διεξαγωγή των πλειστηριασμών.

Αντιθέτως σταδιακά απενεργοποιείται η νομοθεσία που προστατεύει τουλάχιστον την πρώτη κατοικία των δανειοληπτών έτσι ώστε να μην κινδυνεύει η μέση Ελληνική οικογένεια από έξωση. Η αριστερή κλίκα των Τσίπρα-Τσακαλώτου-Κοντονή έχει δημόσια δηλώσει ότι το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας είναι επαρκές και ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τις ξενοκρατούμενες τράπεζες στην Ελλάδα.

Όμως οι τράπεζες και η Εφορία στην Ελλάδα δεν ανήκουν πια σε Ελληνικό Εθνικό Κράτος βάσει της υλοποίησης του σχεδίου των ξένων τοκογλύφων που υποστηρίχτηκε διαδοχικά από το ΠΑΣΟΚ, την Νέα Δημοκρατία και σήμερα τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Υπενθυμίζουμε ότι οι τράπεζες στην Ελλάδα έχουν περάσει στον έλεγχο ξένων άκρως αρπακτικών και κερδοσκοπικών fund με το κόλπο της ανακεφαλαιοποίησης και ότι η Εφορία στην Ελλάδα δεν εξυπηρετεί την λειτουργία ενός ανταποδοτικού και δίκαιου κράτους αλλά είναι απλά μια εισπρακτική εταιρία που έχει ως κύριο σκοπό την αρπαγή της περιουσίας του Ελληνικού Λαού προς όφελος των ξένων τοκογλύφων.

Για μια ακόμη μια φορά αποδεικνύεται το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς, το οποίο εξυπηρετεί μόνο τα ιδιαίτερα συμφέροντα μιας κλειστής κλίκας και διόλου ενδιαφέρεται για την ευημερία του Ελληνικού Λαού. Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου θα μπορέσει να εγκαθιδρύσει ένα κράτος δικαίου με έμφαση στην προστασία της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-eispraktikh-etairia-twn-jenwn-tokoglufwn-aade-oi-jenokratoumenes-trapezes#ixzz525kHhu00

Exit mobile version