Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Σάλπαρε» το δουλεμπορικό του ΚΚ€: Υπέγραψαν συμβάσεις με 20% μειώσεις μισθών και απευθείας κρατήσεις υπέρ κομμουνιστικού σωματείου στην Ναυπηγοεπισκευαστική!

«Σάλπαρε» το δουλεμπορικό του ΚΚ€: Υπέγραψαν συμβάσεις με 20% μειώσεις μισθών και απευθείας κρατήσεις υπέρ κομμουνιστικού σωματείου στην Ναυπηγοεπισκευαστική!

Σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη προέβη ο πρόεδρος του σωματείου ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης “Άγιος Νικόλαος” Κυριτσόπουλος Χρήστος.

Έχοντας στην κατοχή του τις τελευταίες συμβάσεις απασχόλησης που διέπουν το καθεστώς εργασίας στην ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα συνολικά, απέδειξε αυτό που ισχυρίζονται σθεναρά οι εθνικιστές και πατριώτες εργάτες: πως οι “σύντροφοι” του Κ.Κ.Ε. είναι οι πρώτοι που έχουν υπονομεύσει με κάθε τρόπο όχι μόνο το ημερομίσθιο και τις συνθήκες εργασίας αλλά την ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα στο σύνολο της.

Οι μέθοδοι που ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια είναι εξάλλου γνωστοί: απεργίες και στάσεις εργασίας άνευ λόγου και αιτίας, τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς, σαμποτάζ σε όποιον δεν έχει κομματική ταυτότητα κ.λπ.

Σε αυτή την πλούσια δραστηριότητα όμως προστίθενται πλέον και επίσημα οι υπογραφές που οδηγούν σε μισθούς και συνθήκες γαλέρας δια μέσου του γνωστού και μη εξαιρετέου Πουλικόγιαννη Σωτήρη, όχι μόνο τώρα αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως σύμφωνα με όσα υπέγραψαν οι επαγγελματίες αριστεροί εργατοπατέρες οι μειώσεις μισθών αγγίζουν ακόμα και τις τάξεις του 20%!

Φαίνεται προφανώς πως είναι πάγια τακτική των κομμουνισταράδων με τις δεξιές τσέπες η εξαθλίωση των εργαζομένων όντας το χρήσιμο δεκανίκι του συστήματος εξουσίας που θέλει τον Έλληνα εργάτη υποτακτικό και έρμαιο των χειρότερων διαθέσεων του καπιταλισμού.

Απέναντι σε όλα αυτά το σωματείο μας στέκεται αλληλέγγυο στους Έλληνες εργάτες και εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων με την πάγια υπόσχεση πως θα κάνουμε ότι είναι νομίμως δυνατόν για να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα εργασιακά και μισθολογικά τους δικαιώματα.

Σε αυτό τον δίκαιο αγώνα μας δεν περισσεύει κανείς, ούτε βήμα πίσω!

Ιδού και τα σχετικά έγγραφα:

Οι υπογραφές των κομμουνιστών

Τα νέα ημερομίσθια:

Τα παλιά ημερομίσθια:

Η διάταξη εκ της οποίας οι εισφορές υπέρ κομμουνιστών παρακρατώνται απευθείας από τον μισθό των εργαζομένων:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/salpare-to-doulemporiko-tou-kk-upegrapsan-sumbaseis-me-20-meiwseis-misthwn#ixzz525uMRjf8

Exit mobile version