Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τιμώρησε τους υπεύθυνους της δυστυχίας σου – Στήριξε την Χρυσή Αυγή!

Τιμώρησε τους υπεύθυνους της δυστυχίας σου - Στήριξε την Χρυσή Αυγή!

Άρθρο από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή

Το συνέδριο της ψοφοδεξιάς ΝΔ και όσα διαδραματίστηκαν σε αυτό αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για την εξαγωγή ασφαλών εκτιμήσεων επί των μελλοντικών πολιτικών εξελίξεων και συνάμα καταδεικνύει τα ασύστολα και συστηματικά ψεύδη μέσω των οποίων το κόμμα του Κούλη επιχειρεί να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους.

Το τελευταίο επιχείρημα που μεταχειρίζονται οι κομματάρχες της ΝΔ και το οποίο θα ενταθεί όσο πλησιάζει η μέρα της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, είναι πως «όλα τα κόμματα είναι ίδια, οπότε στηρίξτε ΝΔ για να φύγει ο Τσίπρας». Στόχος της συγκεκριμένης ρητορικής δεν είναι άλλος από το ν’ απαξιωθεί η Χρυσή Αυγή και να δοθεί στη κοινή γνώμη η εντύπωση πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν διαφέρει από τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου.

Τα ίδια κομματόσκυλα της ΝΔ βεβαίως, βάζουν την ουρά στα σκέλια και αποχωρούν άρον-άρον, όποτε έρχονται αντιμέτωποι με την ωμή πραγματικότητα. Διότι υπάρχουν ερωτήματα τα οποία κονιορτοποιούν την κωμική τους προπαγάνδα: Πως γίνεται οι «συμβιβασμένοι» Χρυσαυγίτες να έκαναν 18 μήνες φυλακή και επιπλέον να βρίσκονται όμηροι μιας δίκης με το κατηγορητήριο της οποίας γελούν ακόμη και οι πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής; Αφού η Χρυσή Αυγή «συμβιβάστηκε», γιατί το πολιτικό σύστημα δεν αίρει την αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής της χρηματοδότησης και δεν τους παραχωρεί -όπως ο νόμος ορίζει- βήμα στα μέσα ενημέρωσης;

Οι απαντήσεις είναι προφανείς. Ο μεγαλύτερος φόβος της ΝΔ σήμερα δεν είναι το εάν θα σχηματίσει κυβέρνηση μετά τις επόμενες εκλογές αλλά το πόσο ισχυρή θα είναι η Χρυσή Αυγή στην επόμενη βουλή.

Τα εκατέρωθεν σαλιαρίσματα και φιλοφρονήσεις μεταξύ Κούλη, Φώφης Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη στο συνέδριο-παρωδία της ΝΔ είναι εξόχως ενδεικτικά του τι μέλλει γενέσθαι: ψηφίζοντας ΝΔ παίρνεις ως δώρο Φώφη αντιπρόεδρο κυβέρνησης και Σταύρο Θεοδωράκη υπουργό της! Εκείνοι που με θράσος χιλίων πιθήκων ισχυρίζονται πως είναι έτοιμοι να αλλάξουν την Ελλάδα, στην πραγματικότητα είναι έτοιμοι να διασώσουν ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα το οποίο συντηρεί στις μέρες μας η συγκυβέρνηση τσίρκο Τσίπρα-Καμμένου. Και ας δούμε την αλήθεια κατάματα: διάσωση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος σημαίνει ξεκάθαρα συντήρηση της ασυδοσίας και του άκρατου πλουτισμού των εκπροσώπων του, με θύματα πάντοτε τον Λαό και την Πατρίδα.

Επί της ουσίας, η πολιτική την οποία η ΝΔ και οι δορυφόροι της ως κυβέρνηση θα ασκήσουν, σε τίποτε δεν διαφέρει από εκείνη την οποία ασκεί σήμερα ο αμερικανοκομμουνιστικός υπόκοσμος Σύριζα-ΑΝΕΛ. Απόδειξη τούτου το γεγονός πως η μομφή της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση δεν αφορά τα μνημονιακά μέτρα που ψηφίζονται αλλά την καθυστέρηση στην ψήφισή τους. Άλλωστε, η ΝΔ είναι ήδη συμμέτοχη στην παραμύθα Τσίπρα πως η χώρα βγαίνει από τα Μνημόνια το καλοκαίρι του 2018, έχοντας ως μόνιμη επωδό τον μύθο πως η χώρα θα έβγαινε από τα Μνημόνια από το 2015 εάν δεν έπαιρνε την εξουσία ο Τσίπρας.

Αμφότερους τους πολιτικούς απατεώνες, τους διαψεύδει ο επίτροπος οικονομικών υποθέσεων της Ε.Ε., Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος έχει από μακρού χρόνου διαβεβαιώσει πως «για να εξέλθει η Ελλάδα από την αυστηρή επιτροπεία θα πρέπει να αποπληρωθεί το 75% των δανείων που έχει λάβει». Με τα σημερινά δεδομένα, αυτό μεταφράζεται σε 176 περίπου, δισεκατομμύρια ευρώ!

Η ΝΔ και οι δορυφόροι της συνεπώς, δεν έχουν να φοβηθούν την επομένη των εκλογών τον Σύριζα που εν τοις πράγμασι θα ασκεί αντιπολίτευση-καρμπόν με αυτή που σήμερα ασκούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Έχουν όμως χίλιους λόγους να φοβούνται μια κοινοβουλευτικά ισχυροποιημένη Χρυσή Αυγή, της οποίας ο αντιπολιτευτικός λόγος συνιστά την ουσιώδη και πραγματική Εθνική Αντιπολίτευση που τόσο έχουν ανάγκη η Πατρίδα και τα εκατομμύρια των δοκιμαζόμενων σκληρά συμπατριωτών μας.

Απόδειξη αυτής της πραγματικότητας η διαρκής και βομβαρδιστική προσπάθεια του πολιτικού συστήματός στο σύνολό του, να πείσουν την κοινή γνώμη πως το κλεφτοΠΑΣΟΚ αποτελεί την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, γεγονός που θα βόλευε τόσο τη ΝΔ όσο και το Σύριζα που εξίσου επιδιώκουν τον πολιτικό αφανισμό του μοναδικού γνήσια Λαϊκού Κινήματος.

Όλα τα ανωτέρω όμως, έχουν κοινό παρονομαστή: την συντήρηση ενός βαθιά διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και βεβαίως την διαιώνιση της ατιμωρησίας εκείνων που πλουτίζουν από τις θυσίες των συμπατριωτών μας, κατακλέβοντας τους κόπους τους.

Όσοι αντιλαμβάνονται την κοινωνική πολιτική ως ένα ψωρο-επίδομα που θα δίνεται κάθε Χριστούγεννα την ίδια ώρα κατά την οποία θα αυξάνονται οι στρατιές των ανέργων και θα πετσοκόβονται μισθοί και συντάξεις, καλώς στηρίζουν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και της ξενοκρατίας.

Για εκείνους όμως που απαιτούν ένα Κράτος το οποίο πρωτίστως θα υπερασπίζει τα δίκαια του Ελληνικού Λαού και θα εξασφαλίζει το δικαίωμά του στην Εργασία, λύση δεν είναι η αποχή. Η αποχή επί της ουσίας, είναι το σύνθημα στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο. Είναι, τρόπο τινά, η ανοχή στην ασυδοσία του. Αποτελεί ως εκ τούτου, έστω και έμμεσα, ψήφο εμπιστοσύνης στους υπεύθυνους της δυστυχίας μας.

Χάρη σ’ αυτή την ψήφο εμπιστοσύνης, το κόμμα των πολιτικών κομμάτων επιβάλλει την θυσία του Λαού μας προκειμένου εκείνο να επιτύχει την επιβίωσή του. Κι ο Ελληνικός Λαός λοιπόν, έχει τη δύναμη να επιβάλλει τη θυσία του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, ώστε να εξασφαλίσει την επιβίωσή των παιδιών του!

Καμία ανοχή στο Καθεστώς της διαφθοράς και της ξενοκρατίας: Τιμώρησε τους Υπεύθυνους της Δυστυχίας σου-Στήριξε Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/timwrhse-tous-upeuthunous-ths-dustuchias-sou-sthrije-chrush-augh#ixzz527oRV5h7

Exit mobile version