Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Ο Μητσοτάκης δήλωσε χθες ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει στην βουλή σαν πρωθυπουργός θα είναι μείωση φόρων. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Ας μας απαντήσει ο κύριος Κούλης και οι λοιποί ευρωπατριώτες της ΝΔ: Ποίοι νομοθέτησαν τον ΕΝΦΙΑ; Ποίοι αύξησαν τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης; Ποίοι ανέβασαν το ΦΠΑ στα νησιά; Πόσες φορές αύξησαν τους φόρους στα καύσιμα όταν κυβερνούσε η ΝΔ; Εκτός από ψεύτες και χρεωκοπημένοι είναι και υπερόπτες, υποτιμούν την νοημοσύνη του κόσμου γι’ αυτό είναι μαθηματικά βέβαιο ότι λίαν συντόμως τελειώνουν τα ψωμιά τους και η πτώση τους θα κάνει πολύ θόρυβο.

Ν.Κ.

Έλληνες ή κοσμοπολίτες; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Η τρομοκρατία του συστήματος και οι πιέσεις που ασκούν στον απλό κόσμο σε όλα τα μήκη και πλάτη της κοινωνικής ζωής είναι αφόρητες για εμάς τους κοινούς θνητούς αλλά την χάρη να απέχουμε από τις εκλογές ή να διορθώσουμε την ψήφο μας όπως διακαώς μας προτρέπουν κουνώντας τον βρωμοδάκτυλό τους δεν θα τους την κάνουμε. Χρυσή Αυγή μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος! Καλά Χριστούγεννα!

Κωνσταντίνος

Το παραμύθι των συριζοανελαίων για τον… τελευταίο μνημονιακό προϋπολογισμό

Αγαπημένα μου παιδιά, Αυτά τα Χριστούγεννα εύχομαι ο Θεός να σας δώσει υγεία και ακόμα πιο πολύ δύναμη για να αντέξετε όλα αυτά που τραβάτε για να σωθεί η Ελλάδα. Θέλω να θυμάστε ότι όσο δύσκολο και αν μοιάζει όλο αυτό που προσπαθείτε άλλο τόσο εύκολο είναι να τα καταφέρετε. Πάντα οι λίγοι έκαναν την διαφορά και πάντα οι λίγοι κατάφερναν να σώσουν την Ελλάδα μας, οι οποία ουκ ολίγες φορές βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής και του αφανισμού. Οι βολεμένοι όπως πάντα έτσι και τώρα τα έχουν βρει με τα αφεντικά τους, εσείς όπως να θυμάστε ένα και μόνο πράγμα: Δεν προσκυνάτε κανένα αφεντικό, υπάρχετε και αγωνίζεστε μόνο για την Πατρίδα και τον Λαό! Ζήτω η Νίκη. Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας!

Αριστομένης Λ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ: 81,9% των Ελλήνων αντιπροσωπεύονται αποκλειστικά από την Χρυσή Αυγή στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-24-dekembriou-2017#ixzz52BlQQF40

Exit mobile version