Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή παντού! Μεγάλη ενημερωτική εξόρμηση στο κέντρο της πόλης των Σερρών – Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες μια ακόμα εκτεταμένη ενημερωτική εξόρμηση της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης των Σερρών με τη συμμετοχή δεκάδων συναγωνιστών από τον νομό και παρακείμενες περιοχές.

Για πάνω από δύο ώρες οι συναγωνιστές διένειμαν ενημερωτικό υλικό σε χιλιάδες περαστικούς, διερχόμενοι από τις κεντρικότερες οδούς της πόλης οι οποίες, λόγω των εορταστικών ημερών, είχαν κατακλυστεί από κόσμο.

Η υποδοχή των συναγωνιστών ήταν παραπάνω από ένθερμη, επιβεβαιώνοντας πως η απήχηση του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος στην ελληνική κοινωνία είναι μεγάλη και πως ο νομός Σερρών, όπως ολόκληρη η Μακεδονία άλλωστε, αποτελεί ένα από τα ισχυρά «κάστρα» της Χρυσής Αυγής που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ούτε δημοσκόποι, ούτε δημοσιογράφοι, ούτε και κάθε λογής πολιτικάντηδες κατάφεραν να «αλώσουν» με τη λάσπη και τα ψέματα τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-pantou-megalh-enhmerwtikh-ejormhsh-sto-kentro-ths-polhs-twn-ser#ixzz52CgdKc8r

Exit mobile version