Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Παραμονή Χριστουγέννων και για άλλη μια φορά ο Αρχηγός  της Χρυσής Αυγής κόντρα σε όλους και όλα άκουσε τα κάλαντα από τα παιδιά πολύτεκνων Ελληνικών οικογενειών. Ελληνικά Χριστούγεννα στην Χρυσή Αυγή, κάτι τόσο απλό που μοιάζει επαναστατικό, όταν στα λοιπά κόμματα (τα οποία άλλαξαν το ημερολόγιο για να μην χάσουν το 4μερο και τους τα είπαν “χθες”) τα κάλαντα τα λένε αλλοδαποί και «ευπαθείς» που ανάθεμα κι αν ξέρουν τί εστί Χριστούγεννα και κάλαντα. Πλησιάζει η ώρα που θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Β. Κ.

ΣΟΚ στο κατεστημένο – Επίσημα στοιχεία: Η ισχυρότερη Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι της Χρυσής Αυγής!

Αγαπημένα μου παιδιά, σας εύχομαι ότι καλύτερο και ότι πιο δημιουργικό για αυτά τα Χριστούγεννα. Είδε ο Θεός των Ελλήνων να σας έχει καλά και να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε τον δύσκολο τούτο Αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Άν ποτέ νιώσετε ότι δυσκολεύεστε και φθάνετε στο αμήν θέλω να σκεφθείτε ένα και μόνο πράγμα. Το είχαμε νιώσει και εμείς αυτό, το νιώθαμε σχεδόν καθημερινά τον χειμώνα του ’40, κρύο, πείνα και αίμα. Κανείς μας δεν τα παράτησε, κανείς μας δεν υποχώρησε και ο λόγος ήταν ένας και μοναδικός. Να μην υποχωρήσει κανείς νεότερος που ακολουθούσε, να μείνει η Ελλάδα όπως ήταν, ανθρώπινη, φωτεινή και ελεύθερη. Καλλα Χριστούγεννα, να έχετε την ευχή μου.

Μάριος Ζ.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής από τα παιδιά των πολυτέκνων – Βίντεο, Φωτογραφίες

Χριστούγεννα στην «δημοκρατική» Μεγ. Βρετανία με στρατό και οδοφράγματα υπό τον φόβο νέας τρομοκρατικής επίθεσης και στην «φασιστική» Συρία όλα ελεύθερα, στολισμένα και τζιχαντιστές ούτε για δείγμα. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όλα τα ΜΜΕ διεθνή και μη δείχνουν με το δάκτυλο την Συρία και φωνάσκουν: «Προσοχή προσοχή να μην γίνετε σαν αυτούς». Η ώρα της κρίσεως φθάνει σιγά σιγά και οι Έλληνες θα κληθούν να διαλλέξουν «στρατόπεδο» και προς μεγάλη έκπληξη των πολιτικάντηδων, οι ΈΛληνες θα διαλλέξουν πανηγυρικά την Ελλάδα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Νικολέτα Π. 

Συρία: Νικητής ο Άσαντ! Οι ισλαμιστές τρομοκράτες κατέχουν πια μόνο το 12% του συριακού εδάφους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-25-dekembriou-2017#ixzz52Dxvw2Qm

Exit mobile version