Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Ξάνθη

Τ.Ο. Ημαθίας: Ευρεία ενημερωτική εξόρμηση και επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Ηρωική πόλη της Νάουσας. Το περασμένο Σάββατο, πολυπληθές κλιμάκιο της Τ.Ο. Ημαθίας επισκέφτηκε αρχικά την λαϊκή αγορά της Νάουσας, προβαίνοντας σε εκτεταμένη διανομή ενημερωτικού υλικού, το οποίο έγινε ανάρπαστο από τον κόσμο, που βλέπει πλέον στη Χρυσή Αυγή την μοναδική ελπίδα για το Έθνος μας και τον μοναδικό υπερασπιστή των συμφερόντων του. Περαστικοί, επαγγελματίες, Έλληνες και Ελληνίδες όλων των ηλικιών καθώς και κληρικοί δείχνουν πλέον ανοιχτά και με θέρμη την υποστήριξή τους στον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών, αδιαφορώντας πλήρως για τις συκοφαντίες και τα ψέματα των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Οι συναγωνιστές διέσχισαν το εμπορικό κέντρο της πόλης και συνομίλησαν με επαγγελματίες, κατοίκους και περαστικούς, και κατέληξαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νάουσας. Κατά την σύντομη συνομιλία με τους έχοντες υπηρεσία, οι συναγωνιστές άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σώματα ασφαλείας της Πατρίδας μας, κυρίως λόγω της κυβερνητικής αναλγησίας, και τους ενημέρωσαν για τις πολιτικές μας θέσεις επάνω στα ζητήματα Ασφάλειας και Δημόσιας Τάξης.

Η εξόρμηση κατέληξε με τα συνθήματα «Δουλειά, δουλειά στον Έλληνα Εργάτη», και «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» να δονούν τους κεντρικούς δρόμους της Ηρωικής πόλης. Ο Αγώνας συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά και με ακλόνητη πίστη στη Νίκη της Χρυσής Αυγής!

Το Σάββατο το πρωί 23 Δεκεμβρίου η Τ.Ο. Ξάνθης πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στην δημοτική αγορά της πόλης. Οι συναγωνιστές διένειμαν πλήθος εφημερίδων Χρυσή Αυγή καθώς και φυλλάδια με κυβερνητικές θέσεις και προτάσεις του Κινήματός μας.

Έκδηλη ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο εγχείρημα των συναγωνιστών, οι οποίοι ρωτούσαν  να ενημερωθούν για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας, λέγοντας  δε πως μόνο η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί ουσιαστική αντιπολίτευση και αυτό γιατί και η νέα δημοκρατία είναι το ίδιο επικίνδυνος πολιτικός φορέας αφού και αυτοί έχουν ψηφίσει όλα τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα που καταρράκωσαν τον Ελληνικό Λαό.

Την εποχή την Εθνικής λήθης και της έλλειψης Εθνικού οράματος, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες συνεχίζουν ακάθεκτοι  τον Αγώνα,  με σκοπό την ενημέρωση των συμπολιτών τους για όλα τα  δρώμενα που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn696#ixzz52GlSwIuD

Exit mobile version