Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ήρθε η ανάπτυξη»: Οι Έλληνες έχουν την μικρότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Πιο χαμηλά κι από το ανατολικό μπλόκ!

«Ήρθε η ανάπτυξη»: Οι Έλληνες έχουν την μικρότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Πιο χαμηλά κι από το ανατολικό μπλόκ!

Ενδεικτική της πραγματικής εικόνας της Ελληνικής Οικονομίας είναι η ετήσια έρευνα της Deloitte, σχετικά με την αγοραστική δύναμη που έχουν οι πολίτες των κρατών της Ε.Ε.

Η έρευνα αυτή έρχεται την στιγμή της κορύφωσης της προπαγανδιστικής εκστρατείας της κυβερνήσεως, που επιχειρεί να παρουσιάσει το δικό της “success story” και το αποδομεί πλήρως.

Η έρευνα, λοιπόν, δείχνει πως υπήρξε μία κατακόρυφη μείωση της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, γεγονός που συνάδει με τα αλλεπάλληλα λουκέτα στην αγορά και την εικόνα ερήμωσης που εμφανίζουν τα εναπομείναντα καταστήματα και επιχειρήσεις.

Ο χριστουγεννιάτικος προϋπολογισμός των Ελλήνων κατανέμεται ως εξής:

Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν την αδιέξοδη μνημονιακή πολιτική της υπερφορολόγησης, αφού όσο ΦΠΑ και να επιβάλλεις σε τέτοιου επιπέδου δαπάνες, έσοδα δεν πρόκειται να έχεις. Πλέον οι Έλληνες βρίσκονται σε τέλμα, στο οποίο τελικά θα βουτηχτούν και τα κρατικά έσοδα, όσο κι αν ενδυναμωθούν οι ελεγκτικοί και εισπρακτικοί μηχανισμοί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hrthe-h-anaptujh-oi-ellhnes-echoun-thn-mikroterh-agorastikh-dunamh-sthn-eur#ixzz52IFLmRY7

Exit mobile version