Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εορταστικές διανομές τροφίμων από το ΕΛΑΜ – Φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες οικογένειες στη διανομή τροφίμων του ΕΛΑΜ στη Λευκωσία! Κανένα γιορτινό τραπέζι άδειο!

Υπό την αιγίδα και οργάνωση της Επαρχιακής Οργάνωσης Λευκωσίας, έγινε κατορθωτό να στηριχθούν εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Από νωρίς το πρωί όλα ήταν έτοιμα από τα μέλη της Επαρχιακής Οργάνωσης για να διανεμηθούν τα σχετικά πακέτα στις άπορες οικογένειες που προσήλθαν.

Διανομή Τροφίμων του ΕΛΑΜ στην Πάφο – Από τον Λαό για τον Λαό

Δοκιμαζόμενοι συμπατριώτες μας προσήλθαν από νωρίς στα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Πάφου, όπου έλαβαν κρέας, γάλα, αυγά, ζυμαρικά, ρύζι και διάφορα άλλα τρόφιμα για το γιορτινό τους τραπέζι, ενώ με το πέρας της διανομής, στελέχη του κινήματος παρέδωσαν κατ’ οίκον τρόφιμα σε συμπατριώτες μας που αδυνατούσαν να παρευρεθούν.

Εορταστική διανομή τροφίμων στη Λάρνακα

Τόνοι τροφίμων δόθηκαν σε άπορες οικογένειες στη Λάρνακα από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων. Μεγάλες ποσότητες από κοτόπουλα, ζυμαρικά, πατάτες, αυγά, γάλα, αλεύρι, λαχανικά και φρούτα, μαζί με ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος, μοιράστηκαν σε άπορους συμπατριώτες μας που πλήγηκαν από την άθλια μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης.

Κατ’ οίκον διανομή τροφίμων στα χωριά της ορεινής Κύπρου

Δεκάδες οικογένειες συμπατριωτών μας, σε χωριά των περιοχών Σολέας, Μαραθάσας και Πιτσιλιάς, στηρίχθηκαν, με διανομή τροφίμων από πόρτα σε πόρτα. Την όλη οργάνωση, ετοιμασία και διανομή των πακέτων στήριξης, ανέλαβαν και εκτέλεσαν στελέχη της Κεντρικής Διεύθυνσης Οργανωτικού με την βοήθεια συναγωνιστών της περιοχής.

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ στο elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eortastikes-dianomes-trofimwn-apo-to-elam-fwtoreportaz#ixzz52Mx6w7ul

Exit mobile version