Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι βλαμμένοι της πολιτικής ορθότητας: «Δάσκαλοι» διέκοψαν προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας για παιδιά επειδή αυτή θα ήταν για τον… Χριστό!

Οι βλαμμένοι της πολιτικής ορθότητας: «Δάσκαλοι» διέκοψαν προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας για παιδιά επειδή αυτή θα ήταν για τον… Χριστό!

Η εξωφρενική ιστορία της πολιτικής ορθότητας μας έρχεται αυτή τη φορά από την Γαλλία και αποδεικνύει για άλλη μία φορά την σχιζοφρένεια της συγκεκριμένης φιλοσοφίας που επικρατεί στον δυτικό πολιτισμό, αλλά και το γεγονός πως οι «απόστολοί» της είναι χαμηλοτάτου νοητικού επιπέδου και ταυτόχρονα άκρως επικίνδυνοι.

Πριν πούμε το οτιδήποτε σας παραθέτουμε την είδηση:

«Οι δάσκαλοι δημοτικού σχολείου στη νοτιοανατολική Γαλλία σταμάτησαν προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας για 83 μαθητές, καθώς διαπίστωσαν πως το περιεχόμενό της δεν ήταν αρκετά εκκοσμικευμένο. Η αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων “Το Αστέρι των Χριστουγέννων” περιγράφει την ιστορία ενός γαϊδουριού που ακολουθεί την Παρθένο Μαρία και τον Ιωσήφ ως τη Βηθλεέμ και τη γέννηση του θείου βρέφους. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί αναφέρουν πως θεώρησαν από την περίληψη της ταινίας πως το έργο θα εκτυλισσόταν σε χριστουγεννιάτικη περίοδο, όχι όμως πως θα περιέγραφε την χριστιανική ιστορία της Καινής Διαθήκης. Αυτό το τελευταίο τους ανάγκασε όπως διαβάζουμε στην τοπική εφημερίδα Le Republicain Sud-Gironde να σταματήσουν την προβολή.»

Σημείο πρώτο στο οποίο πρέπει να αναφερθούμε είναι ότι οι δάσκαλοι αυτού του δημοτικού σχολείου διέκοψαν την προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας για παιδιά επειδή αυτή ήταν… χριστουγεννιάτικη. Πως αλλιώς θα αναφερόταν στα Χριστούγεννα αν δεν γινόταν αναφορά στην του Χριστού Γέννηση; Εκτός και αν εννοούν (αυτό εννοούν) ότι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να περιορίζονται στον χοντρό μουσοφόρο της Coca Cola, που ουδεμία σχέση με τον Άγιο Βασίλειο έχει, και την καταναλωτική μανία των πολυεθνικών.

Σημείο δεύτερο, το οποίο μέχρι στιγμής δεν καταδείξαμε επίμονα, ως οφείλαμε, είναι ότι αυτοί οι διαταραγμένοι νόες έχουν πρόσβαση σε παιδιά, όντας δάσκαλοι δημοτικού σχολείου!

Σημείο τρίτο, η αφορμή για την αντιπαιδαγωγική δράση αυτών των βλαμμένων είναι το κοσμικό κράτος, δηλαδή ο διαχωρισμός Εκκλησίας – Κράτους, που – θυμίζουμε – στην Ελλάδα υποστηρίζουν Τσίπρας και Μητσοτάκης, αλλά δεν το υλοποιούν ακόμα γιατί φοβούνται την οργή του Ελληνικού Λαού.

Από τα παραπάνω γίνεται απολύτως κατανοητό ότι κυοφορούνται τεράστιοι κίνδυνοι για την κοινωνία μας από την υπόθαλψη τέτοιων στοιχείων εντός της. Μπορεί έως τώρα να φαντάζουν γραφικοί και ανάξιοι λόγου, όμως όσο προχωράει η ιστορία της πολιτικής ορθότητας γίνονται ολοένα και πιο επιθετικοί, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στις κοινωνίες που τους ανέχονται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-blammenoi-ths-politikhs-orthothtas-daskaloi-diekopsan-probolh-christouge#ixzz52My8nGTp

Exit mobile version