Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι υπηρέτες των πολιτικάντηδων, δημοσιογράφοι της ΠΟΕΣΥ, διατάζουν τα ΜΜΕ: Μην προβάλλετε καθόλου τη Χρυσή Αυγή!

Οι υπηρέτες των πολιτικάντηδων, δημοσιογράφοι της ΠΟΕΣΥ, διατάζουν τα ΜΜΕ: Μην προβάλλετε καθόλου τη Χρυσή Αυγή!

Όπως τα κόμματα του μνημονίου μονομερώς και απουσία της δικαιοσύνης αποφασίζουν και διατάσσουν τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, έτσι και οι σφουγγοκωλάριοι των πολιτικών, οι χαμηλότεροι υπηρέτες της πλουτοκρατίας, οι δημοσιογράφοι δια μέσω του πανελλήνιου συνδικαλιστικού οργάνου τους… αποφάσισαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα πρέπει να προβάλλεται.

Το πόση σοβαρότητα μπορεί να εμπεριέχει μία ανακοίνωση που προέρχεται από ανθρώπους που είναι ταυτοχρόνως και καθεστωτικοί δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές είναι ένα ζήτημα, όμως όπως διαβάζουμε η ΠΟΕΣΥ αποφάσισε και ζητάει από τα ΜΜΕ να μην προβάλλονται οι δράσεις και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Επί λέξει η ΠΟΕΣΥ ζητάει από τα ΜΜΕ «να μην αντιμετωπίζουν τους υπόδικους και κατ’ ομολογίαν δολοφόνους ως πολιτικό κόμμα, αλλά ως εγκληματική οργάνωση και να σταματήσει η προβολή τους, πλην των θεμάτων που αποκαλύπτουν την εγκληματική δράση τους.»

Βέβαια, το πώς είδαν «ομολογία» στην όλη υπόθεση είναι κάτι που μόνο η διπλή ιδιότητά τους ως δημοσιογράφων και συνδικαλιστών μπορεί να μας αποκαλύψει. Μέσα στην θέρμη τους να εξυπηρετήσουν άνομα συμφέροντα που έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού μέχρι και «ομολογίες» βλέπουν σε μία υπόθεση που εκτυλίσσεται φιάσκο από την αρχή έως το τέλος της. Είναι και η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής και τους πιάνει πανικός, που δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.

Πάντως, η απαίτησή τους έρχεται εκ του περισσού, αφού τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας ήδη εδώ και αρκετά χρόνια (πριν καν υπάρξει η υπόνοια της δίκης) έχουν φροντίσει για τον πλήρη και ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγης, εκτός από την μετάδοση ψεμμάτων και συκοφαντιών εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ελπίζουμε να αντιλαμβάνονται, πάντως, πως το ψήφισμά τους συνιστά παράβαση καθήκοντος, καταστρατήγηση του συντάγματος και καταπάτηση της δημοκρατίας, την οποία υποτίθεται ότι υπερασπίζονται. Και όλα αυτά για να μην θιγούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Τελικά ενώ για όλες τις εργασίες του κόσμου ισχύει το «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή», στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το «καμιά ντροπή δεν είναι δουλειά».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-uphretes-twn-politikanthdwn-dhmosiografoi-diatazoun-ta-mme-mhn-proballet#ixzz52OrqQos4

Exit mobile version