Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναπληρωτής πρωθυπουργός Σκοπίων: Τα “Βόρεια”, “Άνω” και “Νέα Μακεδονία” είναι… ανεκτές ονομασίες – Το μόνο που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η… “μακεδονική ταυτότητά” μας!

Αναπληρωτής πρωθυπουργός Σκοπίων: Τα “Βόρεια”, “Άνω” και “Νέα Μακεδονία” είναι... ανεκτές ονομασίες - Το μόνο που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η... “μακεδονική ταυτότητά” μας!

Ενώ τα ξεΐγκλωτα «εθνικόφρονα» διαδικτυακά παπαγαλάκια των Καμμένων πανηγυρίζουν για την… «άτακτη υποχώρηση» των Σκοπιανών, εκτελώντας συμβόλαιο να εμφανίσουν την επικείμενη εθνική προδοσία ως… θρίαμβο, έρχεται ο αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων και βάζει κάποια πραγματάκια στη θέση τους.

Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή «Στάδιον» του Καναλιού 77, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του σκοπιανού κρατιδίου, Κότσο Ανγκιούτσεφ, αφού τονίζει ότι υπάρχουν «θετικά μηνύματα» από την συγκυβέρνηση (και την «αντιπολίτευση»…) των γραικύλων των Αθηνών, δηλώνει πως όποια από τις ονομασίες «Βόρεια», «Άνω» ή «Νέα Μακεδονία» επιλεγεί, θα είναι… «ανεκτή». Δηλαδή, μας κάνουν και… χάρη οι Σκοπιανοί!

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anaplhrwths-prwthupourgos-skopiwn-ta-boreia-anw-kai-nea-makedonia-einai#ixzz52OsKcSyj

Exit mobile version