Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Τελευταία χρονιά του μνημονίου το 2018 λένε οι ροζ παπαγάλοι των μπολσεβίκων που κυβερνούν. Μετά έρχεται η ανάπτυξη. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν; Ποιά ανάπτυξη; Που έχουν ξεπουλήσει όλη την περιουσία των Ελλήνων και θα πληρώνουμε ενοίκιο για τα πιο απλά πράγματα; Η ΔΕΗ, οι εταιρείες ύδρευσης, ο ΟΤΕ, τα δημόσια κτίρια, οι εθνικές οδοί, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, όλα ανήκουν στους τοκογλύφους και οι πολιτικάντηδες που μας χρεωκόπησαν και τα ξεπούλησαν όλα για μια χούφτα ευρώ στο απυρόβλητο, εφόσον έχουν νομοθετήσει την ασυλία τους. Εύχομαι ο Θεος να σας έχει καλά και να τους… «αγκαλιάσετε» όταν έρθει αυτή η ώρα. 

Χαράλαμπος

Χιλιάδες Φαληριώτες ενάντια στο αντίχριστο άγαλμα – Ισχυρή κινητοποίηση μετά την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής!

Κύριοι καλησπέρα, θα ήθελα να να σας αναφέρω κάτι που έχω προσέξει τον τελευταίο μήνα. Μόλις έπιασαν τα κρύα γέμισε η τηλεόραση με διαφημίσεις για χημικά προϊόντα κατά της μούχλας, για αφυγραντήρες κλπ. Εκεί μας κατάντησε η “δημοκρατία” τους. Να μας τρώει η μούχλα μέσα στα σπίτια μας. Κλείνουμε δεκαετία από τότε που άναψε η πολυκατοικία τελευταία φορά την κεντρική θέρμανση. Μέσα στο έκτο διαμέρισμα των Αθηνών ούτε μια πολυκατοικία, απ’ όσες τουλάχιστον ξέρω εγώ, δεν ανάβει την κεντρική θέρμανση. Δέκα χρόνια μούχλας, μιζέριας και ανέχειας. Η κατάσταση πλησιάζει να αγγίξει τα επίπεδα της κατοχής! Στον αντίποδα όλων αυτών, οι χαμογελαστοί αλλοδαποί “κατατρεγμένοι” με τα επιδόματά τους, με την ανέμελη χαλαρότητά τους εφόσον προέρχονται από υποαανάπτυχτα περιβάλλοντα και εδώ κάνουν ζωάρα. Την επόμενη φορά που θα μιλήσουν για ρατσισμό να κοιτάξουν την μούρη τους οι “δημοκράτες” πολιτικάντηδες. Η υπομονή μας τελειώνει.

Νικόλαος Π.

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: “Δεν δεχόμαστε λύση χωρίς την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων”

Αυτά τα Χριστούγεννα θα ευχηθώ μόνο Υγεία σε όλους εσάς και σε όλους όσους σας πιστεύουν και σας στηρίζουν. Για τους υπόλοιπους δεν μου καίγεται καρφί γιατί έμμεσα ή άμεσα είναι υπεύθυνοι γι’ όλη αυτή την κατρακύλα και την κατάντια που ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα. Είναι τραγικό να διώκεται ο νοικοκύρης και να καλοπερνάει ο τυχοδιώκτης. Μόνο αυτό, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην κάλπη και θα το νιώσουν στο πετσί τους το μήνυμά μας.

Ελένη Ζικ.

Οι βλαμμένοι της πολιτικής ορθότητας: «Δάσκαλοι» διέκοψαν προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας για παιδιά επειδή αυτή θα ήταν για τον… Χριστό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-27-dekembriou-2017#ixzz52PbXQqTT

Exit mobile version