Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νίκη για τους Εθνικιστές η ακύρωση της απόδοσης υπηκοότητας σε λαθρομετανάστες στην Ιταλία

Νίκη για τους Εθνικιστές η ακύρωση της απόδοσης υπηκοότητας σε λαθρομετανάστες στην Ιταλία

Σημαντική τροχοπέδη στις ατέρμονες προσπάθειες των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης στην Ιταλία προς την γρήγορη απόδοση υπηκοότητας στους λαθρομετανάστες με σημαντική νίκη των πατριωτικών δυνάμεων που προστατεύουν με αυτό τον τρόπο τον Λαό τους.

Οριστικά ενταφιάστηκε το νομοσχέδιο που θα επιτάχυνε τις διαδικασίες απόκτησης της ιταλικής υπηκοότητας στους λαθρομετανάστες που έχουν γεννηθεί στην Ιταλία. Υπενθυμίζουμε ότι οι σημερινοί νόμοι που διέπουν την ιταλική υπηκοότητα είναι αρκετά αυστηροί και βασίζονται κυρίως στο κριτήριο της ιθαγένειας, όπως είναι και το σωστό.

Αναλυτικά τα πρόσφατα τεκταινόμενα: στην ιταλική Γερουσία έβαλαν φρένο στα σχέδια της κυβέρνησης του Πάολο Τζεντιλόνι (Δημοκρατικό Κόμμα) στην προσπάθεια της να μπορέσει να περάσει μια νομοθεσία πολιτογράφησης των λαθρομεταναστών βάσει του κριτήριου της τοποθεσίας γεννήσεως. Η επόμενη προσπάθεια της κεντρο-αριστεράς στην Ιταλία για να μπορέσει να αλλοιώσει την πληθυσμιακή σύσταση του ιταλικού έθνους πιθανόν να γίνει στα τέλη του 2018, μιας και περίπου στις 4 Μαρτίου του επόμενου χρόνου θα προκηρυχθούν εκλογές και θα πρέπει να υπάρξει και ψήφος εμπιστοσύνης στην νέα κυβέρνηση.

Όμως η Ιταλία καθημερινά συνεχίζει να αντιμετωπίζει μια τεράστια εισβολή λαθρομεταναστών και σε περίπτωση εγκρίσεως του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, τότε θα ξεκινούσε η χορήγηση της ιταλικής υπηκοότητας σε περίπου 800 χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν γεννηθεί έως σήμερα στην Ιταλία και αμέσως μετά στους γονείς τους. Άρα είναι αυταπόδεικτο ότι η ενεργοποίηση μιας νομοθεσίας με βάσει το ius soli θα φούντωνε σε άκρατο βαθμό τα παραπάνω κύματα λαθρομετανάστευσης.

Ο ηγέτης του εθνικιστικού κινήματος της Λέγκας του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, πανηγύρισε μια νίκη για τον ιταλικό λαό. Όσο αφορά την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης ο Σαλβίνι συμπεριλαμβάνει στις εξαγγελίες του την αναθεώρηση των ευρωπαϊκών συνθηκών “από το Μάαστριχτ μέχρι το Σένγκεν”. Άλλωστε οι επόμενες εκλογές μέσα στο 2018 στην Ιταλία έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναδείξουν μια περισσότερο ευρωσκεπτικιστική κυβέρνηση, μιας και ο ιταλικός λαός αρχίζει να βλέπει καθαρά τα προβλήματα που μαστίζουν την πατρίδα του ήδη από το 2010 λόγω της λαθρομετανάστευσης αλλά και λόγω του ευρώ.

Δυστυχώς στην Ελλάδα το ρόλο της προώθησης της αθρόας λαθρομετανάστευσης και των παράνομων ελληνοποιήσεων έχουν αναλάβει τα κόμματα της μεταπολίτευσης. Ανοικτά σύνορα για την εισβολή των Αλβανών λαθρομεταναστών και κακοποιών με κύριο υπεύθυνο τον Σαμαρά, πλήθος παράνομων ελληνοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ και σήμερα με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η ολοκληρωτική καταστροφή με την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών από κάθε γωνιά της υφηλίου μαζί με την ψήφιση ανθελληνικών νόμων (αντιρατσιστικός, ιθαγένεια για αλλοδαπούς).

Συμπερασματικά μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου θα μπορέσει να προστατέψει τον Ελληνικό Λαό από την αθρόα λαθρομετανάστευση, θα επαναφέρει τους παραγωγικούς Έλληνες από το εξωτερικό και θα επανιδρύσει το κράτος δικαίου στην Πατρίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nikh-gia-tous-ethnikistes-h-akurwsh-ths-apodoshs-uphkoothtas-se-lathrometan#ixzz52SsZgziO

Exit mobile version