Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κρύβεται πίσω από τη ΝΔ και το ΠαΣοΚ ο Καμμένος: «Αν υπάρχει πλειοψηφία στην Βουλή ας πάρουν οι σκοπιανοί την Μακεδονία μας»!

Κρύβεται πίσω από τη ΝΔ και το ΠαΣοΚ ο Καμμένος: «Αν υπάρχει πλειοψηφία στην Βουλή ας πάρουν οι σκοπιανοί την Μακεδονία μας»!

Εκ του ασφαλούς παριστάνει τον «μακεδονομάχο» ο Καμμένος καλυπτόμενος πίσω από τη ΝΔ και το ΠαΣοΚ που βέβαια θα ψηφίσουν για την προδοσία της Μακεδονίας.

Σε δηλώσεις του σήμερα σχετικά με το ζήτημα είπε:

«Ως αρχηγός κόμματος η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Υπάρχει μια εν ενέργεια απόφαση για μη χρήση του όρου Μακεδονία. Αυτό για να ανατραπεί θα πρέπει να γίνει σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε μια Κοινοβουλευτική Δημοκρατία όταν είναι να ληφθεί μια τέτοια απόφαση υπάρχει ο δρόμος της ψηφοφορίας στη Βουλή και ο άλλος δρόμος με διαδικασία πιο θεσμική, δηλαδή δια του συμβουλίου των αρχηγών των κομμάτων. Όπως και να έχει εμείς ως ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουμε όνομα με τον όρο ”Μακεδονία”. Άρα αν υπάρχει πλειοψηφία περνάει, αν δεν υπάρχει δεν περνάει»

Βεβαίως, τις προηγούμενες ημέρες ο Μητσοτάκης τον «κάρφωσε», αλλά ο Καμμένος κάνει ότι δεν ακούει. Δεν θυμάται, μάλλον, όταν ήταν υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και είχε σαφέστατα δηλωθεί ότι θέση του προδοτικού αυτού μορφώματος είναι η σύνθετη ονομασία.

Επιπλέον, είναι τουλάχιστον αισχρά πολιτικάντικο να παριστάνει τον «μακεδονομάχο» και να λέει ότι «αν υπάρχει πλειοψηφία περνάει», την ώρα που έχει την δυνατότητα να κάνει την προδοσία να ναυαγήσει, αφήνοντας το υπουργείο του και ρίχνοντας την κυβέρνηση. Είναι γλυκιά, όμως, η καρέκλα του υπουργείου, προφανώς, και έτσι ο Καμμένος κρύβεται πίσω από τη ΝΔ, το ΠαΣοΚ και το ΚΚΕ που ψηφίσουν με χέρια και με πόδια την όποια προδοτική λύση θα φέρει στην Βουλή ο Κοτζιάς.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/krubetai-pisw-apo-th-nd-kai-to-pasok-o-kammenos-an-uparchei-pleiopshfia-sth#ixzz52SsvIVTB

Exit mobile version