Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Αυτοκτονούν συνέχεια πολίτες που τους πνίγει η ανέχεια και τα χρέη. Οι τραπεζίτες χρεωκόπησαν γιατί έδιναν θαλασσοδάνεια δίχως εγγυήσεις και αντί να μαζέψουν τα χρωστούμενα από τα ξεφτιλισμένα κόμματα, τις κίτρινες φυλλάδες, τα πορνοκάναλα και από τους λοιπούς “κουμπάρους” μεγαλοκαρχαρίες σφίγγουν την θηλιά στον λαιμό των απλών πολιτών και τους ωθούν στην απόγνωση. Μόνο οργή πρέπει να νιώθουμε και να μην τους κάνουμε την χάρη να τους αδειάζουμε την γωνιά αυτοκτονώντας. Αυτό τους βολεύει. Να μην το ξεχνά κανείς αυτό. Τιμωρείστε τους όπως τους αξίζει.

Βασιλική Λ.

Κυκλοφόρησε η Εθνικιστική Ιδεολογική Επιθεώρηση “ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ” (τεύχος 16) – Περιλαμβάνεται αδημοσίευτη μπροσούρα της ΕΟΝ του Μεταξά

Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Είναι το μόνο πολιτικό κίνημα στο οποίο οι Έλληνες στηρίζουν ακόμη τις ελπίδες τους. Είναι το πολιτικό κόμμα του οποίου ο λόγος στην Βουλή έχει καθαρά Ελληνικό πρόσημο. Οι πατριώτες βουλευτές της Χρυσής Αυγής λένε τα πράγματα με το όνομά τους για τα μνημόνια, την λαθρομετανάστευση, την φτώχεια και την ανεργία των Ελλήνων. Είναι αυτοί που έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα τους την Ελλάδα όταν ο Τσίπρας με τον Καμμένο την ξεπουλάνε, την παραχωρούν και την προδίδουν.

Ειδικά θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ο οποίος αφού ξεπέρασε την παράνομη πολιτική δίωξη από το κλεπτοκρατικό τόξο και το Αμερικανοσιωνιστικό λόμπυ, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Δένδια, τον Αθανασίου, έχει βγεί και πάλι μπροστά για την σωτηρία της πατρίδας μας. Αρχηγέ να σε έχει ο Θεός πάντα καλά. Είσαι ο μόνος πολιτικός που μας κάνει και αισθανόμαστε ακόμα ότι είμαστε Έλληνες. Σύντομα και Πρωθυπουργός. Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά. Ζήτω η Νίκη.

Με Τιμή Γιάννης Κ.Π.
Αθήνα.

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής με ευχές και δώρα – Φωτορεπορτάζ

Δυστυχώς δεν πτωχεύσαμε, γίναμε βούλγαροι. Αυτό μας λένε με όμορφα λόγια τα ρεπορτάζ των καναλιών με τους Έλληνες ταλαίπωρους να τρέχουν στις εφορίες για να καταθέσουν τις πινακίδες από τα σαραβαλάκια τους την ώρα που όλοι αυτοί που νομοθετούν έχουν τις λιμουζίνες από τις εταιρείες ενοικιάσεων που πληρώνουμε εμείς. Με τα “παπάκια” και με ποδήλατα από εδώ και στο εξής για να μπορούν να τρώνε ακόμα περισσότερα τα αδηφάγα παράσιτα του πολιτικού “δημοκρατικού” κατεστημένου. Όχι όμως για πολύ ακόμα, η Χρυσή Αυγή στην εξουσία και οι κλέφτες στην φυλακή!

Ν. Γ.

Κρύβεται πίσω από τη ΝΔ και το ΠαΣοΚ ο Καμμένος: «Αν υπάρχει πλειοψηφία στην Βουλή ας πάρουν οι σκοπιανοί την Μακεδονία μας»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-28-dekembriou-2017#ixzz52VWvxVVG

Exit mobile version