Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και το 2018 με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρωτοπόρα στον Αγώνα για επανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας

Και το 2018 με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρωτοπόρα στον Αγώνα για επανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας

Με το 2017 να οδεύει προς το τέλος του και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να παραδίδει για πολλοστή φορά, «γη και ύδωρ» στους διεθνείς τοκογλύφους προκειμένου να κλείσει έγκαιρα η Τρίτη αξιολόγηση, το γνώριμο κλίμα-κύμα εκλογολογίας επανέρχεται στα εγχώρια ΜΜΕ.

Σε ένα γενικότερο πολιτικό επίπεδο, η επανάληψη της εκλογολογίας αποτελεί (ένα ακόμη) σαφές δείγμα αμηχανίας του πολιτικού συστήματος. Η μνημονιακή αντιπολίτευση του «Συνταγματικού τόξου» δεν μπορεί να συγκρουστεί με την ουσία της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβερνητικής πολιτικής, όχι βεβαίως γιατί αυτή έχει την λαϊκή αποδοχή στις αποφάσεις και ενέργειές της (το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει), αλλά επειδή επί της ουσίας συμφωνεί με το βαθύ νόημα αυτής της πολιτικής. Είναι η πολιτική πλήρους παράδοσης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας της Χώρας, της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού και επιβάλλεται από τους κατά καιρούς εγχώριους πολιτικούς εντολοδόχους που έχουν εγκαταστήσει οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Ακόμα κι αν κάποια στιγμή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πούνε καμιά κουβέντα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, γρήγορα την ξεχνούν. Τόσο επειδή αυτή η πολιτική είναι συνέχεια της δικής τους μνημονιακής πολιτικής, όσο και επειδή από τους ξένους εντολείς τους έχει διαμηνυθεί (με διάφορους τρόπους) ότι δεν πρέπει να ξεφύγουν από το ξεκάθαρο μνημονιακό πλαίσιο. Δεν πρέπει να επαναλάβουν το προηγούμενο των άλλων πολιτικών απατεώνων, του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκαν στην κυβερνητική εξουσία υποσχόμενοι «λαγούς με πετραχήλια» και χρειάστηκε ένα αποκαλυπτικό εξάμηνο εξευτελισμού για να φανεί πόσο τιποτένιοι ψεύτες ήσαν κι αυτοί.

Έτσι, λοιπόν, είναι αρκετά πιο εύκολο και ανώδυνο να γίνεται κριτική στην κυβέρνηση περί «ανικανότητας», όπου η ανικανότητα βρίσκεται στην μη σωστή εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Όταν όμως κλείνουνε (όπως κλείνουν…) οι αξιολογήσεις και από τα επιτελεία των διεθνών τοκογλύφων ακούγονται μόνο «καλά λόγια» και «έπαινοι» για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (με ιδιαίτερη μνεία για τον Τσίπρα και τους οικονομικούς υπουργούς του), τότε αναγκαστικά πλέον η αντιπολιτευτική ρητορεία περί ανικανότητας πέφτει στο κενό. Οπότε, η εκλογολογία γίνεται ξανά αναγκαστικό καταφύγιο της μνημονιακής αντιπολίτευσης.

Κλασικό παράδειγμα ο Μητσοτάκης, ο οποίος αφού πέρασε στο παρελθόν αρκετό χρονικό διάστημα με την πολιτική στρατηγική «είστε ανίκανοι, φύγετε», επανήλθε εκ νέου στο συνέδριο της ΝΔ και…πρόβλεψε ότι ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές μέσα στο 2018, θέτοντας το κόμμα σε «εκλογική ετοιμότητα». Βεβαίως, στην όλη κουβέντα της εκλογολογίας υπάρχει μια βάση-δόση αλήθειας, καθώς είναι άγνωστο αν ο Τσίπρας θα πάει μέχρι τέλους την κυβερνητική του θητεία ή αν θα επιχειρήσει «να αποδράσει» πριν κλείσει συμφωνία για το μετα-Μνημόνιο, οργανώνοντας ενδεχομένως και μια τεχνητή-ελεγχόμενη  «κρίση» με τους δανειστές, ώστε να έχει την ελπίδα όχι τόσο μιας νέας εκλογικής νίκης όσο μιας «αξιοπρεπούς» ήττας που θα τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι ως ρυθμιστικό παράγοντα (και να παραμείνει ως αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως…).

Αυτό, όμως, δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον. Αυτό που κυρίως προέχει είναι το πώς θα αντιμετωπιστεί η απογοήτευση, η ηττοπάθεια, η απόγνωση που έχουν κυριεύσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού. Καταστάσεις που βολεύουν αφάνταστα την κατάσταση μιζέριας και την ζοφερή ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει 8 περίπου χρόνια μνημονιακής κατοχής της Χώρας. Όσο οι Έλληνες θα αφήνονται στην μοιρολατρία και την αδράνεια, όσο θα πέφτουν στα τάρταρα εξαιτίας των ψεύτικων υποσχέσεων από τους «γιαλαντζί» μνημονιομάχους, οι εκάστοτε εγχώριοι τοποτηρητές των διεθνών τοκογλύφων «θα λύνουν και θα δένουν», ξεπουλώντας τις τύχες της Πατρίδας και του Λαού.

Και το 2018, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με τα ελάχιστα υλικά μέσα που διαθέτει, αλλά με περίσσευμα αγωνιστικής διάθεσης στην Ατσάλινη Καρδιά του, θα κρατήσει άσβεστη την Φλόγα της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης, φιλοδοξώντας να την μετατρέψει σε Φωτιά που θα φωτίσει για τα καλά τον δρόμο για την αφύπνιση των Ελλήνων, στην προσπάθεια επανάκτησης της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας, για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-to-2018-me-thn-chrush-augh-prwtopora-ston-agwna-gia-epanakthsh-ths-ethn#ixzz52YKA5TFa

Exit mobile version