Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνελήφθη πρώην μέλος των jailgoldendawn: Ήθελε να βάλει την Χρυσή Αυγή στην φυλακή, αλλά τελικά μπήκε ο ίδιος!

Από χθες, ο δικηγόρος Τάκης Ζώτος προβάλλεται από τα ΜΜΕ ως συνήγορος της «πολιτικής αγωγής στην δίκη της Χρυσής Αυγής».

Επειδή αυτό είναι ανακριβές, προβαίνουμε στην αποκατάσταση της αλήθειας: Ο Ζώτος ήταν συνήγορος της πολιτικής αγωγής μέχρι πριν από περίπου 9 μήνες. Περί τον Απρίλιο του 2017 παραιτήθηκε με γραπτή του δήλωση στο Δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν του επιτρέπει να ασκήσει τα δικηγορικά του καθήκοντα.

Τα γεγονότα αποδεικνύουν όμως ότι αυτό δεν τον εμπόδισε να προβαίνει σε ακτιβιστικές ενέργειες σβησίματος και γραψίματος πολιτικών συνθημάτων καθ’ άπασαν την ελληνική επικράτεια. Η παραίτησή του Ζώτου ήταν απρόσμενη και προκάλεσε πολλά ερωτήματα σε παράγοντες της δίκης για τον ξαφνικό τρόπο με τον οποίο έγινε.

Έκτοτε (σ.σ. Απρίλιος 2017), έπαψε να συμμετέχει στο Δικαστήριο. Εντούτοις, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ψευδώς ότι «συνελήφθη ο δικηγόρος  πολιτικής αγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής» (sic).

Εκτός αυτού, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, ο Ζώτος δεν έσβησε απλώς κάποιο σύνθημα, αλλά έγραψε επιπλέον και δικό του σύνθημα. Συγκεκριμένα, έγραψε σε δρόμο του Καρπενησίου την καθόλα «δημοκρατική» φράση: «Έξω οι φασίστες από το Καρπενήσι». 

Εξ αυτού του λόγου οι Αρχές του αποδίδουν το αδίκημα της «διακεκριμένης φθοράς». Να τονίσουμε ότι το σύνθημα που έσβησε ο «αντιεξουσιαστής» Ζώτος, είχε αντικρατικό χαρακτήρα! Η προπαγάνδα των καναλιών συνεχίζεται και αναφορικά με την συσχέτιση της Χρυσής Αυγής με το συγκεκριμένο σύνθημα.

Παρά το γεγονός ότι το σύνθημα αυτό δεν περιέχει κανέναν κομματικό προσδιορισμό, το σύνολο των ΜΜΕ μιλάει για σύνθημα της Χρυσής Αυγής, ενώ η οργάνωση ΚΕΕΡΦΑ, σε μια αποθέωση της συνωμοσιολογίας, θεωρεί ότι η σύλληψη του Τάκη Ζώτου έγινε από «χρυσαυγίτικους πυρήνες της ΕΛΑΣ που δεν εκκαθαρίστηκαν παρά τις υποσχέσεις Τόσκα», με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν στα πλαίσια «κατασταλτικής δράσης της ΕΛΑΣ στο πλευρό των νεοναζί της Χρυσής Αυγής»!

Άραγε, από τη στιγμή που η ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας και όχι φυσικά από τους αστυνομικούς, μήπως θεωρούν και τον Εισαγγελέα «μέλος Χρυσαυγίτικου πυρήνα»; Η γελοιότητα είχε και συνέχεια όμως, με δημοσίευση φωτογραφιών του «αντιστασιακού» Ζώτου να υψώνει την αριστερή γροθιά μέσα από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, εν είδη αντάρτη του ΔΣΕ ο οποίος συνελήφθη από τη Βασιλική Χωροφυλακή την περίοδο του συμμοριτοπολέμου. 

Μιλάμε για το απόλυτο καραγκιοζιλίκι που το μόνο που δείχνει είναι τον πανικό όλων των Νεοταξιτών για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και επαρχία. Αν όλα εξελίσσονταν ομαλά για τον Ζώτο, η παιδιάστικη συμπεριφορά του θα είχε ως μόνο αποτέλεσμα να εισπράξει μερικά likes στο facebook από τη δημοσίευση των φωτογραφιών με το σύνθημα που ανέγραψε.

Αντ’ αυτού, είχε την τύχη να απολαύσει μερικές ώρες παρέα με εθνικόφρονες (σύμφωνα με τους δικούς του ισχυρισμούς πάντα) αστυνομικούς στην ορεινή Ευρυτανία… Του χρόνου προτείνουμε διακοπές στις Ελβετικές Άλπεις όπου δεν εγκυμονούν τέτοιοι κίνδυνοι!

ΥΓ. Εκτός από τα διαδικτυακά παπαγαλάκια στην ομάδα της υπεράσπισης του Ζώτου μπήκε και ο ΣΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunelhfthh-prwhn-melos-twn-jailgoldendawn-hthele-na-balei-thn-chrush-augh-s#ixzz52YnwOY5C

Exit mobile version