Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για ένα γεύμα έδωσε την Μακεδονία – «Ρεβεγιόν» με τους σκοπιανούς θα κάνει ο Μπουτάρης

Για ένα γεύμα έδωσε την Μακεδονία - «Ρεβεγιόν» με τους σκοπιανούς θα κάνει ο Μπουτάρης

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την στιγμή που ο Μπουτάρης λειτούργησε ως λαγός της προδοσίας, καλώντας το ψευδοκράτος των σκοπίων ως «μακεδονία» ύστερα από συναντήσεις που είχε με αξιωματούχους τους σε συνεννόηση με τον Κοτζιά.

Τώρα, λοιπόν, διαβάζουμε ότι ο δυστυχώς δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα περάσει την πρωτοχρονιά μαζί με τον σκοπιανό πρωθυπουργό, παραθέτοντάς του μάλιστα και γεύμα! Το ραντεβού της προδοσίας κλείστηκε στην προαναφερθείσα συνάντηση στα Σκόπια, όπου ο Μπουτάρης είπε πρώτος τα νέα ονόματα που σχεδιάζουν οι συριζαίοι για το κρατίδιο.

Είναι, βεβαίως, τουλάχιστον αισχρό ένας κατώτατος κρατικός αξιωματούχος να γευματίζει με έναν πρωθυπουργό κράτους με το οποίο έχει διαφορές η Ελλάδα, την ώρα που υποτίθεται ότι διεξάγεται διαπραγμάτευση, ακόμα και αν αυτή είναι ψεύτικη όπως των συριζαίων.

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον Μπουτάρη, βεβαίως, αφού αυτός πρωτοστατούσε στον ανθελληνισμό ακόμα και όταν αυτός ήταν… ντεμοντέ. Απλά τώρα με Σύριζα – Ανέλ κυβέρνηση έχει ξεσαλώσει, απλά μας προκαλεί έκπληξη η… φτήνια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-ena-geuma-edwse-thn-makedonia-rebegion-me-tous-skopianous-tha-kanei-o-m#ixzz52ZMeebOE

Exit mobile version