Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Προσφυγόπουλο» από το αφγανιστάν μαχαίρωσε και σκότωσε 15χρονη Γερμανίδα μέσα σε εμπορικό κέντρο

«Προσφυγόπουλο» από το αφγανιστάν μαχαίρωσε και σκότωσε 15χρονη Γερμανίδα μέσα σε εμπορικό κέντρο

Μια νέα τραγωδία, με θύτη «προσφυγόπουλο», συνέβη στην Γερμανία το βράδυ της Τετάρτης. Μια 15χρονη Γερμανίδα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ένας Αφγανός, συνομήλικός της, της επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής Κάντελ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας και της αστυνομίας αργά χθες βράδυ, οι δύο έφηβοι εθεάθησαν να διαπληκτίζονται και ακολούθησε η επίθεση του νεαρού με το μαχαίρι. Η σύλληψή του κατέστη δυνατή έπειτα από παρέμβαση και περαστικών. Λίγο αργότερα, η κοπέλα, η οποία είχε στο μεταξύ μεταφερθεί στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά της. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Die Rheinpfalz, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 15χρονος Αφγανός, ο οποίος θα παρουσιαστεί σήμερα στον Εισαγγελέα, έχει υποβάλει αίτηση χορήγησης ασύλου.

Μόλις πέρυσι τον Δεκέμβριο είχε γίνει γνωστή η δολοφονία μιας φοιτήτριας ιατρικής στην πόλη Freiburg της Γερμανίας, πάλι από Αφγανό «πρόσφυγα». Η άτυχη Maria Ladenburger, η οποία εργαζόταν ως εθελόντρια σε καταυλισμό προσφύγων, επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στη Freiburg όταν δέχτηκε την επίθεση μέσα σε ένα μονοπάτι.  Ο δράστης τη βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam.

Θυμίζουμε ότι ο δράστης αυτός είχε εγκληματική συμπεριφορά και στην Πατρίδα μας (τραυματίζοντας σοβαρά μια νεαρή φοιτήτρια στην Κέρκυρα), ενώ παρότι προσπαθούσε να παρουσιαστεί ως ανήλικος, εντούτοις, ο ίδιος ο πατέρας του ισχυρίστηκε ότι ο γιος του είναι 33 ετών!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afganos-prosfugopoulo-epitethhke-me-machairi-se-15chronh-germanida-kai-thn#ixzz52amqgFI2

Exit mobile version