Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Κομισιόν «καρφώνει» τους ψευτοανθρωπιστές του Σύριζα για την Μόρια

Η Κομισιόν «καρφώνει» τους ψευτοανθρωπιστές του Σύριζα για την Μόρια

Στην Λέσβο επικρατεί μία εκρηκτική κατάσταση, που αναδεικνύει το μισάνθρωπο πρόσωπο του υποτιθέμενου «ανθρωπιστικού» διεθνισμού και της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων». Ο Μουζάλας τις προάλλες ένιπτε τας χείρας του λέγοντας ότι ενδέχεται στην διάρκεια του χειμώνα να υπάρχουν θάνατοι από το κρύο στην Μόρια. Από την άλλη πλευρά, οι Έλληνες του νησιού έχουν πολλές φορές τονίσει την αντίθεσή τους σε μετατροπή του νησιού σε άντρο λαθρομεταναστών, ενώ υποφέρουν εδώ και δύο χρόνια από τις συνεχείς εξεγέρσεις και την αυξημένη εγκληματικότητα.

Η προσπάθεια της κυβερνήσεως είναι να ρίξει το φταίξιμο στην Ευρώπη και να ζητήσει και άλλα κονδύλια για την στέγαση των λαθρομεταναστών. Όμως η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα έχει γεμίσει με δομές φιλοξενίας εξαιρετικής χλιδής, που κανονικά θα έπρεπε να διατίθενται στους Έλληνες άστεγους και άπορους. Από την άλλη, στο θέμα της λαθρομετανάστευσης δραστηριοποιούνται μυριάδες ΜΚΟ διαφόρων ειδικοτήτων και προέλευσης.

Σε δηλώσεις του, λοιπόν, ο συντονιστής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εφαρμογή της συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας, δήλωσε: «Η Κομισιόν έχει διαθέσει τα χρήματα προκειμένου να διασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες ζωής για όλους. Ωστόσο η Κομισιόν δεν μπορεί να διατάξει την δημιουργία ή επέκταση της ικανότητας αποδοχής απέναντι στην αντίθεση των αρμόδιων αρχών»

Πρόκειται, βεβαίως, για την αντίστοιχη προσπάθεια της Κομισιόν να ρίξει όλο το φταίξιμο στην Ελληνική πλευρά, η οποία όμως κρύβει μία δόση αλήθειας. Όντως, έχουν δοθεί χρήματα. Αυτά τα χρήματα σπαταλήθηκαν στις διάφορες ΜΚΟ και τα αχαλίνωτα πάρτι που διεξήγαγαν τα στελέχη τους. Τα χρήματα αυτά πήγανε στις τσέπες επαγγελματιών «αντιρατσιστών».

Στην πραγματικότητα, οι μόνοι που διατηρούν στο ακέραιο την ευθύνη τόσο για τα βασανιστήρια που υφίστανται οι πραγματικά ανήλικοι και τα βρέφη, όσο και για την απελπισία των γηγενών είναι οι «ανθρωπιστές», είτε του Σύριζα που εφαρμόζουν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, είτε της Κομισιόν και των ΗΠΑ που υπέθαλψε επί σειρά ετών τους τζιχαντιστές, προκειμένου να ρίξουν το καθεστώς του Άσσαντ στη Συρία.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, παραμένει το ζήτημα σχετικά με το πού πήγαν τα χρήματα που έστειλε η Κομισιόν για την αντιμετώπιση της λαθρομεταναστευτικής κρίσεως, ασχέτως του γεγονότος πως η κατεύθυνση της μεγέθυνσης των δομών θα ήταν εθνικά επιζήμια. Προτιμότερο να μην τα είχε δεχτεί η Ελληνική κυβέρνηση. Ακόμα προτιμότερο να τα είχε επενδύσει στην θωράκιση των συνόρων μας. Πάντως στις τσέπες των λαμογιών του «αντιρατσισμού» και των ΜΚΟ δεν θα έπρεπε να πάνε σε καμία των περιπτώσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-komision-karfwnei-tous-pseutoanthrwpistes-tou-suriza-gia-thn-moria#ixzz52axOlfHL

Exit mobile version