Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ναύπακτος: Ιερόσυλοι έσπασαν τα χέρια του «Θείου Βρέφους» στην Φάτνη του δήμου

Ναύπακτος: Ιερόσυλοι έσπασαν τα χέρια του «Θείου Βρέφους» στην Φάτνη του δήμου

Η είδηση πέρασε (όπως ήταν αναμενόμενο) «στα ψιλά» της ενημέρωσης. Το γιατί θα το αντιληφθείτε διαβάζοντας την σχετική είδηση.

Στο στόχαστρο άγνωστων δραστών μπήκε η φάτνη που τοποθέτησε ο Δήμος Ναυπακτίας για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η οποία έχει στηθεί στον χώρο κάτω από το Ασκληπιείο στο Κεφαλόβρυσο.

Πιο συγκεκριμένα, κι όπως ανάρτησε τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, οι άγνωστοι δράστες προξένησαν φθορά στην κούκλα που παρίστανε το Θείο βρέφος σπάζοντας τα χέρια και προξενώντας ζημιά και στα πόδια του ομοιώματος. Αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό ο Δήμος, προχώρησε στην επισκευή του ομοιώματος.

Στην εποχή της «πολιτικής ορθότητας» και της επιχείρησης αποκαθήλωσης και αποϊεροποίησης της Ορθόδοξης Πίστης του Ελληνικού Λαού, ό,τι προσπαθεί να την φθείρει περνάει σχεδόν απαρατήρητο από τα ΜΜΕ. Δεν τολμούμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν εάν ο βανδαλισμός των ιερόσυλων είχε ως στόχο όχι κάτι που σχετίζεται με την Χριστιανική Θρησκεία, αλλά με κάποιο μουσουλμανικό τέμενος ή εβραϊκή συναγωγή.

Θα χάλαγε ο κόσμος… Αντιθέτως, τα σύμβολα της Ορθόδοξης Πίστης μπορούν να βανδαλίζονται ανενόχλητα (και στο αθόρυβο), καθώς το περιεχόμενό τους δεν συνάδει με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της «πολιτικής ορθότητας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ierosuloi-espasan-sthn-naupakto-to-theio-brefos-sthn-fatnh-tou-dhmou#ixzz52b8kFFsB

Exit mobile version