Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Οι τούρκοι αλωνίζουν, οι μπαχαλάκηδες τα ίδια, οι ληστές κάνουν πάρτυ, οι απατεώνες ζουν τον χρυσό αιώνα τους και όλα αυτά στην Ελλάδα που σκοτώνει τα παιδιά και τα νοικοκυριά της στο όνομα μιας “δημοκρατίας” άφυλης, άδικης και καιροσκόπας. Εύχομαι το νέο έτος να σας δώσει την δύναμη και τα μέσα να γκρεμίσετε όλη αυτή την σαπίλα και να χτίσετε μια νέα και ανθρώπινη Ελλάδα.

Γεώργιος

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μικρούς μας φίλους στην Τ.Ο. Αθηνών

Η Ελλάδα ανήκει στα παιδιά Της και η Χρυσή Αυγή το δείχνει με τις πράξεις της καθημερινά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η υπογεννητικότητα και δυστυχώς είστε οι μόνοι που το έχετε καταλάβει αυτό. Εύχομαι να είστε καλά και να συνεχίσετε τον δίκαιο αγώνα σας.

Μαρία Χ.

Συνελήφθη πρώην μέλος των jailgoldendawn: Ήθελε να βάλει την Χρυσή Αυγή στην φυλακή, αλλά τελικά μπήκε ο ίδιος!

Φωνάζει η ΝΔ για υπερφορολήγηση και αν δούμε 2-3 χρόνια πίσω θα «ανακαλύψουμε» ότι η ΝΔ νομοθέτησε το ΕΝΦΙΑ, τον ενιαίο  φορολογικό συντελεστή, την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά. Με απλά λόγια οι ψευτοπατριώτες της ΝΔ νομοθέτησαν να πληρώνουμε ενοίκιο στο ίδιο μας το σπίτι, έκαναν είδος πολυτελείας το ψωμί και όλα τα τρόφιμα και φορολογούν τα νησιά καταργώντας το όποιο κίνητρο για να παραμείνουν οι νέοι στις εστίες τους. Υποκρισια, υποκρισία και ξανά υποκρισία. Ντροπή τους!

Ελισσάβετ Σ.

Ανοχύρωτη πολιτεία η Ελλάδα: Μέχρι την Εύβοια έφτασαν τα τουρκικά πολεμικά πλοία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-29-dekembriou-2017#ixzz52ddXXveg

Exit mobile version