Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια ιστορία που ο «μακεδονομάχος» Πάνος Καμμένος κάνει ότι… δεν θυμάται

Μια ιστορία που ο «μακεδονομάχος» Πάνος Καμμένος κάνει ότι… δεν θυμάται

Πριν από 10 χρόνια είχαμε την κυβέρνηση του Καραμανλή, η οποία είχε ως θέση της την σύνθετη ονομασία erga omnes για τα Σκόπια. Υποστήριζε, δηλαδή, ότι θα έπρεπε να βρεθεί ένα όνομα που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία» και να χρησιμοποιούν αυτό και μόνο οι σκοπιανοί για να αποκαλούν το κρατίδιό τους.

Μάλιστα, το 2009 επί υπουργείας Ντόρας Μπακογιάννη, για πρώτη φορά έγινε αποδεκτή η προσγείωση σκοπιανικού αεροσκάφους με την επωνυμία «Μακεδονία» στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, ένα σαφές δείγμα υποτέλειας της κυβερνήσεως ΝΔ απέναντι στους αμερικανούς, που από τότε ήθελαν να κλείσει το ζήτημα.

Κοιτώντας την σύνθεση εκείνης της κυβερνήσεως, βλέπουμε ότι στην θέση του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας βρισκόταν ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δεν παραιτήθηκε, ούτε εξέφρασε την αντίθεσή του στην θέση της κυβερνήσεως ή τα καμώματα της υπουργού εξωτερικών.

Αντίστοιχα τώρα, μπορεί να παριστάνει τον «Μακεδονομάχο» για τα κανάλια και τις φυλλάδες, αλλά στην πραγματικότητα γνώριζε την θέση της κυβερνήσεώς του ήδη από το 2015 και ουδέποτε αποχώρησε από την κυβέρνηση αυτή. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-istoria-pou-o-makedonomachos-panos-kammenos-kanei-oti-den-thumatai#ixzz52ehLpHVj

Exit mobile version