Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητική ανάρτηση του Παπαδημούλη: «Η λογική “κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες” μυρίζει ρατσισμό»!

Προκλητική ανάρτηση του Παπαδημούλη: «Η λογική “κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες” μυρίζει ρατσισμό»!

Η αριστερά του χαβιαριού και της σαμπάνιας κάνει ό,τι περνάει από τα (μη ροζιασμένα) χέρια της για να επιβεβαιώνει συνεχώς την πιο διεστραμμένη εκδοχή του πειράματος του Παβλώφ.

Έχοντας από καιρού λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα οι εκφραστές της σκούζουν σαν εκατοντάχρονο κοράκι που ψάχνει στα σκουπίδια όταν ακούνε ότι υπήρξαν Έλληνες που διαμαρτυρήθηκαν επειδή, παρότι πληρώνουν στην Εφορία, δεν δικαιούνται «κοινωνικό μέρισμα», αλλά το δικαιούνται αλλοδαποί με μηδενική περιουσία και μηδενικό εισόδημα.

Η κασέτα στο «play» παίζει (τόσο μονότονα) την εξής έκφραση: «Είναι ρατσιστικό να μη σου αρέσει που έλαβαν κοινωνικό μέρισμα χιλιάδες αλλοδαποί, οι οποίοι εκπροσωπούν 172 διαφορετικές εθνικότητες». Ο… εκπρόσωπος Τύπου αυτής ακριβώς της αριστεράς του χαβιαριού και της σαμπάνιας ευρωβο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλης έγραψε με… προλεταριακό στόμφο τα εξής στο twitter: «η λογική “κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες” μυρίζει ρατσισμό». 

Ο «ρατσισμός», του «ρατσισμού», τον «ρατσισμό», ω «ρατσισμέ»… Γλώσσα παπαγαλίσια, με νοηματική ερμηνεία που ούτε ο μυστακοφόρος Παπαδημούλης ούτε οι συνοδοιπόροι του στον αριστερό δρόμο με τους μισθούς των χιλιάδων ευρώ δύνανται να εξηγήσουν. Οι αντιδράσεις των Ελλήνων «μυρίζουν ρατσισμό», μας ενημερώνει ο έχων μύτη λαγωνικού Παπαδημούλης. Εννοείται. Τι θα μύριζαν; Χαβιάρι; Σαμπάνια; Σοκολατάκια Ferrero Rocher; Μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη (έστω, ευρωβουλευτά)

Η λογική του Παπαδημούλη και των ομοίων του βρίσκεται στο εξής: Μην διαμαρτύρεσαι, μην αγανακτείς, μην αμφισβητείς, μην εξεγείρεσαι, αλλιώς είσαι ύποπτος «ρατσισμού». Φαίνεται, όμως, ότι ο twitterάκιας Παπαδημούλης «δεν έχει πάρει μυρωδιά» από τα όσα αντιλαμβάνεται και στοιχειοθετεί στην συνείδησή του ο Ελληνικός Λαός.

Οι φτωχογειτονιές της Αθήνας, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης και των άλλων πόλεων, τα ερημωμένα ορεινά χωριά, τα άγονα νησιά, έχουν «μυρωδιές» που δεν μπορούν να οσμιστούν οι ευαίσθητες μύτες όχι μόνο των ευρισκομένων στις Βρυξέλλες, αλλά και των αριστερών των μεγάλων και άνετων οικιών, που ξέρουν μόνο να κουνούν επιδεικτικά το δάχτυλο «στον λαουτζίκο», όπως θα έλεγε και ο συναγωνιστής τους στον «αντιφασισμό» και τον «αντιρατσισμό» Πρετεντέρης.

Δυστυχώς, για τον Παπαδημούλη και την λοιπή συνομοταξία του «δικαιωματισμού», η κατηγορία περί «ρατσισμού» ούτε πείθει ούτε προσβάλλει κανέναν Έλληνα πλέον. Η κασέτα χάλασε….

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikh-anarthsh-tou-papadhmoulh-h-logikh-koinwniko-merisma-mono-gia-ell#ixzz52fhr9SuS

Exit mobile version