Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίθεση της «πολιτικής ορθότητας» στον διάσημο πιλότο της Formula 1 Χάμιλτον

Επίθεση της «πολιτικής ορθότητας» στον διάσημο πιλότο της Formula 1 Χάμιλτον

Είπε στον ανιψιό του ότι «τα αγόρια δεν φορούν φορέματα πριγκίπισσας»

Στην εποχή της παράνοιας της «πολιτικής ορθότητας» συμπεριφορές του παρελθόντος που θεωρούνταν ως απολύτως φυσιολογικές, σήμερα ρίχνονται στο πυρ το εξώτερον. Ο διάσημος πιλότος της Formula 1 Λούις Χάμιλτον δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο ακούγεται να λέει στον ανιψιό του πως «τα αγόρια δεν ντύνονται με φορέματα πριγκίπισσας».

Το βίντεο ξεκινά με τον Χάμιλτον να μιλά στην κάμερα, σχολιάζοντας πόσο απογοητευμένος νιώθει με τις ενδυματολογικές επιλογές του ανιψιού του. «Είμαι τόσο στενοχωρημένος αυτή την στιγμή. Δείτε τον ανιψιό μου», λέει ο Χάμιλτον πριν στρέψει την κάμερα προς το νεαρό αγόρι που φορά ένα φόρεμα πριγκίπισσας και κρατά στα χέρια ένα παιχνίδι. «Γιατί φοράς πριγκιπικό φουστάνι; Αυτό πήρες δώρο για τα Χριστούγεννα;» συνεχίζει ο θείος απευθυνόμενος στον μικρό ανιψιό του, ενώ κλείνει λέγοντας στο παιδί «τα αγόρια δεν φορούν φορέματα πριγκίπισσας».

Αυτή ακριβώς η φράση άνοιξε «τον ασκό του Αιόλου» για τον Χάμιλτον, καθώς οι διάφοροι ακόλουθοι της «πολιτικής ορθότητας» τον κατέκριναν για την στάση του (να υποθέσουμε ότι οι ίδιοι ντύνουν τα παιδιά τους με ρούχα «μη αντίστοιχα» με το φύλο στο οποίο ανήκουν;), λέγοντας πόσο λάθος(…) είναι η τοποθέτησή του και ότι απλώς αναπαράγει τα αρνητικά(!) στερεότυπα για ατ δύο φύλα. Το ακόμη χειρότερο είναι ότι ο Χάμιλτον λύγισε μπροστά στην πίεση που δέχτηκε, αφαίρεσε το βίντεο και ζήτησε συγγνώμη(!) για την στάση του

Τα σχόλια του διαδικτύου, τουλάχιστον στην Ελλάδα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, «κράζουν» τον Χάμιλτον. Όχι, όμως, για την αρχική του τοποθέτηση, αλλά ακριβώς γιατί λύγισε και ζήτησε συγγνώμη για κάτι που όλοι σχεδόν οι γονείς επιθυμούν (και επιλέγουν) για τα παιδιά τους. Δηλαδή, τα αγόρια να φοράνε ρούχα που συνάδουν με το φύλο τους και τα κορίτσια με το δικό τους. Το ίδιο και με τα παιχνίδια.

Το γεγονός, όμως, ότι έκανε πίσω, δείχνει την τεράστια καταναγκαστική ψυχολογική βία που ασκεί η σύγχρονη δικτατορία σκέψης της «πολιτικής ορθότητας», με απόψεις και συμπεριφορές που κάποτε κινούνταν στα όρια του γραφικού και του γελοίου, σήμερα όμως κρέμονται ως Δαμόκλειος Σπάθη πάνω από το κεφάλι κάθε «αντιδραστικού» που θα θελήσει να αντιταχθεί σ’ αυτές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epithesh-ths-politikhs-orthothtas-ston-diashmo-piloto-ths-formula-1-louis-c#ixzz52jst7is8

Exit mobile version