Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλιμακώνουν την ένταση στο Αιγαίο: Τούρκοι κομάντος απειλούν να κάνουν ρεσάλτο σε πλοίο!

Κλιμακώνουν την ένταση στο Αιγαίο: Τούρκοι κομάντος απειλούν να κάνουν ρεσάλτο σε πλοίο!

Όπως μεταδίδεται, τούρκοι κάλεσαν μέσω ασυρμάτου τον καπετάνιο γερμανικού ερευνητικού πλοίου, το οποίο διεξάγει έρευνες για λογαριασμό ελληνικών συμφερόντων βόρεια της Λήμνου να αποχωρήσει άμεσα από την περιοχή, καθώς, όπως ισχυρίστηκαν, πλέει εντός χωρικών υδάτων της τουρκίας!

Ο καπετάνιος χάραξε πορεία προς τα δυτικά για να απομακρυνθεί και δέχτηκε κλήση από τις ελληνικές Αρχές να παραμείνει στην περιοχή, η οποία βρίσκεται εντός ελληνικών χωρικών υδάτων. Λίγη ώρα αργότερα, οι τούρκοι επανήλθαν και απειλούν με… ρεσάλτο στο γερμανικό πλοίο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η «Έλλη», που προηγουμένως ακολουθούσε τουρκικά πολεμικά πλοία που είχαν φτάσει να πλέουν μέχρι την Εύβοια.

Παράλληλα, στο πεδίο της κυπριακής ΑΟΖ, οι τούρκοι ήδη ανακοίνωσαν έρευνες του Barbaros μέχρι τις 30 Μαρτίου, και παράλληλα διαμηνύουν προς όλες τις κατευθύνσεις πως θα «προστατεύσουν» τα «δικαιώματα των τουρκοκυπρίων», των εποίκων στην πραγματικότητα, ενώ καλούν τους κανονικούς Κυπρίους να πάψουν να λειτουργούν ως ιδιοκτήτες.

Ουσιαστικά σε όλες αυτές τις προκλήσεις και τις πολεμικές προπαρασκευές βλέπουμε τα «κέρδη» της επισκέψεως Ερντογάν στην Ελλάδα, για τα οποία τόσα μας έχουν πει τα εθνικόφρονα παπαγαλάκια του Καμμένου και για τα οποία χειροκροτούσε η Νέα Δημοκρατία. Στην πραγματικότητα, όσο πλησιάζουμε στις εξορύξεις στην κυπριακή ΑΟΖ τόσο θα κλιμακώνεται η ένταση.

Οι τούρκοι, το έχουμε ξαναπεί, είναι θρασύδειλοι και όσο βλέπουν την πολιτική υποτέλειας των ελλαδιτών και κυπρίων πολιτικάντηδων τόσο θα αποθρασύνονται και θα απαιτούν. Μόλις δουν αποφασιστικότητα θα… λακίσουν. Δεν είναι λίγα, άλλωστε, τα προβλήματα των Ένοπλων Δυνάμεών τους μετά το πραξικόπημα. Αλλά ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαντάζει μάλλον… απίθανο την στιγμή που το τιμόνι στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης το έχει ο Καμμένος και την πρωθυπουργεία ο Τσίπρας και την αξιωματική αντιπολίτευση ο Μητσοτάκης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/klimakwnoun-thn-entash-sto-aigaio-tourkoi-komantos-apeiloun-na-kanoun-resal#ixzz52mcbQBp5

Exit mobile version