Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο Χρυσή Αυγή!

Μόνο Χρυσή Αυγή!

Όταν το 2010 οι κλεφτοπασόκοι προφέσορες της πολιτικάντικης απατεωνιάς έσερναν την Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ, ο φόβος του επικείμενου κακού άρχισε να πλανάται πάνω από τη χώρα. Ένα χρόνο μετά, τα πρώτα συντριπτικά πλήγματα που επέφερε η απαρχή της εποχής των Μνημονίων υποχρέωνε διάφορους αναλυτές να καλούν την Νεολαία να αναλάβει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια αναγέννησης της Πατρίδας.

Οι προτροπές εκείνων των περισπούδαστων «σοφών» βεβαίως, δεν απέβλεπαν στην αφύπνιση και πολιτικοποίηση της Ελληνικής Νεολαίας, αλλά μάλλον στην ύπνωση και στην αδράνεια της. Οι κοινωνικές συνθήκες, άλλωστε, υπήρξαν εξαιρετικά δυσχερείς και δυσοίωνες για το χρεοκοπημένο πολιτικό κατεστημένο της χώρας, το οποίο στην πραγματικότητα είχε κατορθώσει να μετακυλήσει το βάρος της δικής του χρεοκοπίας στο Κράτος και επακόλουθα στο Λαό. Διόλου συμπτωματικά, οι μέχρι τότε «παραινέσεις» προς τους νέους έπαψαν ευθύς μετά τα αποτελέσματα των διαδοχικών εκλογών τον Μάιο και Ιούνιο του 2012. Η Νεολαία είχε επιτέλους εγερθεί, ορθώνοντας απέναντι στη διαφθορά, στην φαυλότητα και στο ραγιαδισμό, ένα Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό: τη Χρυσή Αυγή!

Τότε ήταν που το Καθεστώς ένιωσε ουσιαστικά και για πρώτη φορά να απειλείται. Οι κόκκινοι πραίτορες του, ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να το υπερασπιστούν ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμα του. Ως άλλη Στάζι, η μαρξιστική πανούκλα την οποία η ΝΔ κατέστησε συνδιαχειρίστρια της μεταπολιτευτικής Τυραννίας, επιδόθηκε σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών, ρουφιανιάς και συκοφαντίας. Μέχρι και υποχρεωτική παρακολούθηση προπαγανδιστικών ντοκιμαντέρ κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία επέβαλαν, προκειμένου να…

Διαβάστε την συνέχεια στο antepithesi.gr 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mono-chrush-augh#ixzz52mdONDmy

Exit mobile version