Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Χίος, Πέλλα, Παιονία

Ενημερωτική εξόρμηση Τ.Ο. Χίου: “Δεν αντέχουμε άλλους λαθρομετανάστες!”. Εδώ και ενάμιση χρόνο η κατάσταση στο νησί της Χίου βαίνει απ΄το κακό στο χειρότερο, με τους λαθρομετανάστες. Οι αλληλέγγυοι και οι Μ.Κ.Ο τους συμπαρίστανται και τους καλύπτουν παντοιοτρόπως. Προσπαθούν να τους εντάξουν τεχνηέντως στην τοπική κοινωνία, νοικιάζοντας τους ξενοδοχεία και σπίτια. Προς εξυπηρέτηση τους δε έχουν δρομολογηθεί ενοικιαζόμενα ιδιωτικά λεωφορεία με τακτά δρομολόγια από την ΒΙΑΛ προς την πόλη και από την πόλη προς Βροντάδο όπου διαμένουν. Εντός της πόλεως της Χίου βρίσκεται το Ενετικό Κάστρο το οποίο  είναι υψίστης αρχαιολογικής αξίας για το νησί, στην τάφρο του οποίου έχουν δημιουργήσει την δομή της Σούδας.

Η αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία όλως περίεργος τηρεί σιγή ιχθύος. Οι λαθρομετανάστες είναι ιδιαίτερα προκλητικοί στην συμπεριφορά τους. Σπάνε και λεηλατούν σπίτια και καταστήματα, από τα οποία αφαιρούν κυρίως εργαλεία και ποτά. Σε αρκετές των περιπτώσεων οι ιδιοκτήτες είναι εντός της οικίας τους. Κυκλοφορούν ανενόχλητοι όλες τις ώρες του 24ώρου χωρίς κανένα περιορισμό και σε οποιαδήποτε περιοχή επιθυμούν. Στο Χαλκειός που βρίσκεται η ΒΙΑΛ έχουν καταστρέψει πάμπολλες καλλιέργειες, τις οποίες έχουν μετατρέψει οι ίδιοι σε σκουπιδότοπους.

Όμως αυτό που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του νησιού είναι η ανασφάλεια και η επικινδυνότητα, ιδιαίτερα τις ώρες μετά την δύση του ηλίου. Πλέον γυναικόπαιδα δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα διότι υπάρχει ο φόβος της επίθεσης από τους λαθρομετανάστες. Έχουμε παραδείγματα εντός της πόλεως της Χίου, όπου γυναίκες κάθε ηλικίας τις χτύπησαν για να τις ληστέψουν. Όμως αυτό που μας εξόργισε περισσότερο είναι το περιστατικό το οποίο συνέβη σε ανήλικο αγόρι, την περασμένη εβδομάδα, όπου λαθρομετανάστης το παρενόχλησε σεξουαλικά, το συμβάν δε έγινε κατά τις απογευματινές ώρες.. Ευτυχώς ο νεαρός Έλληνας έφυγε τρέχοντας στο σπίτι του και ενημέρωσε τους οικείους του.

Στο πρόσφατο παρελθόν έχουν ακουστεί και απόπειρες βιασμών οι οποίες έχουν αποσιωπηθεί από το οικογενειακό περιβάλλον. Τα έκτροπα δεν σταματούν εδώ καθώς σχεδόν καθημερινά κάτι θα προκαλέσουν. Οι εισροές λαθρομεταναστών συνεχίζονται και όλως τυχαίως τα μέσα εξαπάτησης μας πληροφορούν πως ο αριθμός μειώνεται, Ποιόν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;

ΥΓ: Αρκετά μεγάλος αριθμός εκ των κατοίκων του νησιού προβληματίζονται έντονα στην ιδέα δημιουργίας ενός νέου Hot spot.

Εκατοντάδες οικογένειες δέχθηκαν κατ΄οίκον τρόφιμα από την Τ.Ο. Πέλλας. Κανένα γιορτινό τραπέζι άδειο! Υπό την αιγίδα και οργάνωση του Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Χρυσής Αυγής Πέλλας Γεώργιου Κυριακίδη και με την συμμετοχή και βοήθεια αρκετών ευαισθητοποιημένων μελών της Τ.Ο. Πέλλας, έγινε κατορθωτό να στηριχθούν εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Αρκετοί επώνυμοι που δεν θέλουν για δικούς τους λόγους να αναφερθούν τα ονόματά τους, αλλά και αρκετοί ανώνυμοι συμπολίτες μας φρόντισαν να ενισχύσουν την φιλανθρωπική δράση της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής.

Την Παρασκευή 29-12-2017, από νωρίς το πρωί, ξεκίνησε η κατ΄οίκον παράδοση τροφίμων απ΄τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Πέλλας στη Σκύδρα και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σκύδρας. Η διανομή των πακέτων συνεχίστηκε καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, σ΄όλες τις άπορες οικογένειες της περιοχής, ώστε να μην υπάρχει κανένα γιορτινό τραπέζι άδειο!

Και φέτος τα Χριστούγεννα η Τ.Ο. Παιονίας πραγματοποιεί διανομή τροφίμων. Ο γραμματέας Παπαδόπουλος Αντώνης συγκέντρωσε τρόφιμα και παιχνίδια για 200 οικογένειες – συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη. Είναι καθήκον μας να είμαστε δίπλα σε όσους δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα.

Ομόφωνα έγινε δεκτή η πρόταση του γραμματέα της Τ.Ο. Παιονίας Παπαδόπουλου Αντώνη για αποστολή ρουχισμού και υποδημάτων στους συμπολίτες μας που έχασαν τα πάντα στη Μάνδρα Αττικής. Συγκεντρώσαμε για αποστολή 30 κούτες σε λίγες ώρες και είμαστε έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες που η κυβέρνηση τους γύρισε την πλάτη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn697#ixzz52qze7nmX

Exit mobile version