Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα αποτελέσματα της επίσκεψης Ερντογάν: Ο τούρκος αντιπρόεδρος προειδοποιεί πως δεν θα έχουμε Πατρίδα για να προστατεύσουμε!

Τα αποτελέσματα της επίσκεψης Ερντογάν: Ο τούρκος αντιπρόεδρος προειδοποιεί πως δεν θα έχουμε Πατρίδα για να προστατεύσουμε!

Παρά το γεγονός ότι οι τσιπροκαμμένοι φάνηκαν καλά γιουσουφάκια και αμέσως έκαναν αίτηση αναίρεσης της αποφάσεως για την παροχή ασύλου σε έναν από τους τούρκους στρατιωτικούς, η τουρκία επιλέγει να κορυφώσει την ένταση φτάνονταν σε ευθείες πολεμικές απειλές.

Συγκεκριμένα, ο τούρκος αντιπρόεδρος, Χακάν Τσαβούσογλου, σε δηλώσεις του σημείωσε ότι δεν έχουν αντιληφθεί πόσο μεγάλος κίνδυνος είναι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό κάθε μέλος της FETÖ που αφήνεται ελεύθερο», προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ωφελεί κανέναν μια εικόνα της Ελλάδας στην οποία συνωστίζονται οι τρομοκράτες».

Σε άλλο μήνυμα, ο Τσαβούσογλου τόνισε πως «εμείς έχουμε χρέος να τους προειδοποιήσουμε από τώρα φιλικά, αλλά η  απόδοση ασύλου δεν είναι καθόλου φιλική στάση» και προσθέτει σε άκρως επιθετικό ύφος ότι «οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους σήμερα είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε».

Είναι σαφής η απειλή της τουρκίας έναντι της χώρας μας και η κυβέρνηση θα πρέπει να προσφύγει άμεσα στα αρμόδια όργανα της υποτιθέμενης συμμαχίας στην οποία από κοινού μετέχουμε με την τουρκία, εντείνοντας παράλληλα τις προετοιμασίες για την απόκρουση μίας, εδώ και καιρό, προαναγγελθείσας επιθέσεως, η οποία μόνο ως πρόφαση μπορεί να έχει τους πραξικοπηματίες, αλλά το πραγματικό της ελατήριο είναι η υπόθεση της ΑΟΖ.

Η τουρκία, όντας σαφέστατα αποδυναμωμένη από το πραξικόπημα, έχοντας παράλληλα υποστεί αλλεπάλληλες στρατιωτικές και διπλωματικές ήττες στην Μέση Ανατολή, γρυλλίζει σαν το πληγωμένο θηρίο.

Η κυβέρνηση καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στηρίζοντας τα Εθνικά Συμφέροντα και την απόφαση της Δικαιοσύνης εμπρός σε μία εμφανέστατα πληγωμένη τουρκία που γαβγίζει, αλλά δεν μπορεί να δαγκώσει και να σταματήσει τα διαχρονικά “ζείμπέκικα” οποιασδήποτε μορφής και τα όνειρα θερινής νυκτός πέρι “ελληνοτουρκικής φιλίας”.

Θυμίζουμε τους παλαιότερους χορούς του Κοτζιά με τον συνεπώνυμο του τούρκου αντιπροέδρου, τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου που είδαμε σε πόσο… καλό κλίμα φιλίας οδηγούν!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος είχε κατακεραυνώσει από βήματος Βουλής τους υποτακτικούς και τους ραγιάδες της κυβέρνησης που επέτρεψαν στον Ερντογάν να καταθέσει στεφάνι με την “ημισέληνο”, βεβηλώνοντας έτσι το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Οι προκλήσεις των “φίλων” τούρκων συνεχίζονται καθημερινά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apeilei-h-tourkia-tourkos-antiproedros-mporei-na-mhn-meinei-chwra-gia-na-pr#ixzz52tFrq8w9

Exit mobile version