Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν η Ελλάδα δεν είχε… Black Friday, αλλά είχε ψυχή!

Ένα νέο έτος μόλις ανέτειλε με τις ευχές όλων να είναι καλύτερο από το προηγούμενο και να φέρει Υγεία, ευημερία και δύναμη για Εθνικούς Αγώνες σε όλους τους Έλληνες.

Συνήθως οι ευχές των περισσοτέρων αυτές τις γιορτινές μέρες σχετίζονται με τα υλικά αγαθά, την ευμάρεια και την υπερκατανάλωση και η ανάγκη για πνευματική τροφή, ηθικές αξίες και ιδανικά περνά σε δεύτερη μοίρα.

Κι όμως δεν είναι μακριά η εποχή που τα Ελληνόπουλα ενθουσιάζονταν με ένα ξύλινο παιχνίδι ή ένα χρωματιστό μπαλόνι. Τότε τα παιδιά δεν είχαν ανάγκη από tablets και playstation και οι ενήλικες δεν ήταν δούλοι του χρήματος να στήνονται στις πολύβουες και εξευτελιστικές ουρές της… Black Friday για να εξασφαλίσουν ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας με έκπτωση!

Τότε η Ελλάδα δεν είχε… Black Friday, είχε όμως ψυχή! Είχε Εθνική ομοψυχία, είχε Αρχές, Ιδανικά και Αξίες, Εθνική Παιδεία, σεβασμό στην Ιστορία και τους ένδοξους προγόνους, υψηλό Εθνικό φρόνημα και ετοιμότητα να πολεμήσει κάθε εχθρό που επιβουλεύεται την Πατρίδα μας.

Αυτήν την Ελλάδα θέλουμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-h-ellada-den-eiche…-black-friday-alla-eiche-psuchh1#ixzz52tHJO9zU

Exit mobile version