Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρέθηκαν οι… πρόθυμοι: Το μισό ΠαΣοΚ και το ΚΚ€ θα γίνουν τα δεκανίκια της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου στην προδοσία της Μακεδονίας μας

Βρέθηκαν οι… πρόθυμοι: Το μισό ΠαΣοΚ και το ΚΚ€ θα γίνουν τα δεκανίκια της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου στην προδοσία της Μακεδονίας μας

Τελικώς επιβεβαιωθήκαμε πλήρως όταν λέγαμε ότι ο Καμμένος τα έχει κάνει τα κουμάντα του και το παίζει «μακεδονομάχος» εκ του ασφαλούς. Από ό,τι φαίνεται οι συμφωνίες είχαν κλειστεί με το ΠαΣοΚ και το ΚΚ€.

Συγκεκριμένα, το ΚΚ€ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία δηλώνει: «…Το ΚΚΕ, σ’ αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ, παλιότερα του ΣΥΝ, που φιγουράριζε στα εθνικιστικά συλλαλητήρια, είναι το μόνο κόμμα που εδώ και χρόνια έχει ξεκάθαρη θέση: Σε μια διαπραγμάτευση για εξεύρεση κοινώς αποδεκτής λύσης, στην οποία περιλαμβάνεται με οποιονδήποτε τρόπο το όνομα Μακεδονία και όποια παράγωγά του, αυτό θα πρέπει ρητά να γίνει αποδεκτό μόνο ως γεωγραφικός προσδιορισμός».

Αντίστοιχα, το «Ποτάμι» που αποτελεί την δεύτερη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ, είπε διά του προέδρου του: «Εμείς οι προοδευτικοί πολίτες, οι προοδευτικοί πολιτικοί δεν θα πρέπει να κάνουμε πίσω. Η λύση είναι μπροστά μας, αλλά δεν θα είναι για πάντα. Δεν μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε. Καλούμε και όλους τους άλλους που νοιάζονται αληθινά για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας, να τολμήσουν. Η περιοχή, τα Βαλκάνια, θέλουν κατανόηση και συνεργασία. Και η Ελλάδα επιτέλους είναι ο πρωταγωνιστής. Ο θετικός πρωταγωνιστής».

Βέβαια, σε όλη αυτή την ιστορία δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τη ΝΔ, η οποία συμφωνεί πλήρως με την προδοσία της Μακεδονίας μας, αλλά παίζει ένα αισχρό κοινοβουλευτικό παιχνίδι με έπαθλο την εξουσία.

Αυτό που θα πρέπει να έχει κατά νου ο κάθε Έλληνας είναι ότι στην προδοσία της Μακεδονίας μας έχουμε άλλη μία περίπτωση όπου το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο» συνασπίζεται πίσω από τις ανθελληνικές θέσεις και έχει απέναντί του ΜΟΝΑΧΑ την Χρυσή Αυγή. Αυτό ασχέτως με τις πολιτικάντικες τακτικές και τους συσχετισμούς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brethhkan-oi-prothumoi-to-miso-pasok-kai-to-kk-tha-ginoun-ta-dekanikia-ths#ixzz52wT6A2AB

Exit mobile version