Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καρέλιας: Όταν οι επιχειρηματίες έχουν Πατρίδα και υπηρετούν το Έθνος!

Καρέλιας: Όταν οι επιχειρηματίες έχουν Πατρίδα και υπηρετούν το Έθνος!

Το καλό παράδειγμα της βιομηχανίας που σέβεται τους εργαζομένους και υπηρετεί το Έθνος έδωσε για μια ακόμη φορά η γνωστή καπνοβιομηχανία Καρέλιας, καθώς μοίρασε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ σε εργαζόμενους και φορείς. 

Η εταιρεία, διά στόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου Ανδρέα Καρέλια προσέφερε μεταξύ άλλων χρήματα για το εορταστικό τραπέζι και έκτακτη οικονομική επιχορήγηση που ξεκινά από τα €1.000 και αυξάνεται ανάλογα με το εισόδημα.

Πιστή στη «συνήθεια» των τελευταίων ετών η γνωστή καπνοβιομηχανία προχώρησε σε σημαντικές παροχές προς τους εργαζόμενους, οι οποίες περιλαμβάνουν:

Όπως κάθε χρόνο, όλες οι παραπάνω παροχές θα δοθούν καθαρές. Δηλαδή, η Εταιρεία θα καλύψει με δικά της χρήματα, όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους. Φέτος μάλιστα προχωρά και μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με σκοπό την ενίσχυση των σημαντικών φορέων τόσο της Καλαμάτας αλλά και της ελληνικής επικράτειας. Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε να ενισχύσει με το συνολικό ποσόν των €500.000 ως εξής:

1) Πρώτο Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Καλαμάτας με το ποσόν των €75.000
2) Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων Και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Μεσσηνίας με το ποσόν των €75.000
3) Σύλλογος Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μεσσηνίας (ΣΥ.Φ. ΑΜΕΑ) με το ποσόν των €75.000
4) Παιδικά Χωρία SOS Καλαμάτας με το ποσόν των €75.000
5) Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας με το ποσόν των € 50.000
6) Χαμόγελο του Παιδιού με το ποσόν των €150.000

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να ξεπεράσουν και πάλι το ποσόν των €3.000.000 ευρώ, το οποίο, όπως και πέρσι, αποτελεί το μεγαλύτερο ποσόν που έχει δώσει ποτέ η εταιρεία.

Αξίζουν μόνο συγχαρητήρια σε αυτή την εταιρεία – πρότυπο που στηρίζει τους Έλληνες εργαζομένους, την οικογένεια, τις σπουδές και την κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/karelias-otan-oi-epicheirhmaties-echoun-patrida-kai-uphretoun-to-ethnos#ixzz52wuaGbWq

Exit mobile version