Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το όραμα του λαθροδημάρχου Καμίνη για την Αθήνα: Θέλω μια πολυπολιτισμική και “αλληλέγγυα” χαβούζα!

Το όραμα του λαθροδημάρχου Καμίνη για την Αθήνα: Θέλω μια πολυπολιτισμική και “αλληλέγγυα” χαβούζα!

Λίγα λεπτά πριν την έλευση του 2018 ο λαθροδήμαρχος Καμίνης άδραξε την ευκαιρία να υπενθυμίσει το όραμά του για την πρωτεύουσα της Ελλάδας, το οποίο βέβαια το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό με την αρωγή και των εθνομηδενιστικών κυβερνήσεων.

Στο μήνυμά του λοιπόν κατά την καθιερωμένη γιορτή για την αλλαγή του χρόνου ο δήμαρχος Αθηνών τόνισε: “Στο κατώφλι του 2018 ζούμε σε μία Αθήνα φωτεινή, ανοικτή, πρωτοπόρα, που δεν φοβάται το διαφορετικό. Σε μια πόλη εξωστρεφή και αλληλέγγυα“.

Ερμηνεύοντας λοιπόν τα λόγια του λαθροδημάρχου αντιλαμβανόμαστε πως με την εγκατάλειψη και την ανθελληνική του πολιτική ο Καμίνης κατάφερε αυτό που είχε βάλει ως στόχο: Να μετατρέψει την Αθήνα σε μια πολυπολιτισμική χαβούζα με γκέτο λαθρομεταναστών, εγκληματικότητα και καμία πρόνοια για τους Έλληνες συνδημότες μας.

Θυμίζουμε τι είχε δηλώσει τον Απρίλιο του 2011 ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Συναγωνιστής Νίκος Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Παρασκήνιο” λίγο μετά την εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων:

“Έχω ηθική υποχρέωση να παλεύω στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο είναι ένα μπάχαλο. Δεν γίνεται τίποτα. Σε πέντε συνεδριάσεις συζητάμε για λαθρομετανάστες, για πακιστανούς, για μπαγκλαντεσιανούς, για την Υπατία, για ό,τι να ‘ναι. Για τους Έλληνες, που υποφέρουν από την ανεργία, τίποτα! Μήπως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του δημάρχου Αθηναίων και να λέγεται «εμίρης των Αθηναίων»;

Η Αθήνα τώρα είναι μια χαβούζα, αλλά δεν παύει να είναι η καρδιά του Έθνους, από την οποία πρέπει να ξεκινήσει μια εθνική επανάσταση για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Οραματιζόμαστε μια Ελλάδα μεγάλη και ελεύθερη. Οι Έλληνες να είναι αισιόδοξοι. Υπάρχει ελπίδα. Δεν θα τους αφήσουμε να ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας.”

Επτά χρόνια μετά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δικαιώνεται πλήρως, καθώς οι ανίκανοι και ανθέλληνες δήμαρχοι συνεχίζουν να υποβαθμίζουν το “κλεινόν άστυ”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kaminhs-polh-ejwstrefh-kai-allhleggua.-mia-athhna-pou-den-afhnei-kanenan-pi#ixzz52yVNHehh

Exit mobile version