Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Έκοψαν το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, γιατί καθώς φαίνεται ακόμη και οι ευχές της Χρυσής Αυγής είναι επικίνδυνες για το σύστημα. Είναι επικίνδυνο να ευχηθείς έναν ευτυχισμένο νέο χρόνο σε όλους τους Έλληνες, γιατί η τωρινή κυβέρνηση, αλλά και οι προηγούμενες, έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε να μην υπάρχει ευτυχία στους Έλληνες. Είναι επικίνδυνο να μιλήσεις για Έλληνες στην Βόρειο Ήπειρο, στην Κύπρο και σε οποιαδήποτε γωνιά της γης γιατί αυτό το ανθελληνικό σύστημα αναγνωρίζει μόνο δικαιώματα τούρκων, αλβανών και όποιων άλλων πλην των Ελλήνων.

Λευτέρης Σ.

Φρίκη: Ομοφυλόφιλος εξέδιδε τα παιδιά του μέσω ίντερνετ για να βρει ερωτικό σύντροφο

Απειλεί ο Τσαβούσογλου ότι δεν θα υπάρξει Πατρίδα για να προστατέψουμε, αν δώσουμε πολιτικό άσυλο στον τούρκο αξιωματικό. Εγώ να κάνω μια ρητορική ερώτηση: Υπάρχει τώρα πατρίδα; Υπάρχει κάτι που θυμίζει Ελλάδα; Για ποια πατρίδα μιλάει ο κύριος Τσαβούσογλου και ποιους ακριβώς απειλεί; Τους ραγιάδες του; Τους υποτακτικούς του; Για την πατρίδα που έχει πλημμυρίσει με εκατοντάδες χιλιάδες μαροκινούς, αλγερινούς και εγώ δεν ξέρω τι άλλο; Γιατί κύριοι η Πατρίδα η δικιά μου δεν είναι ελεύθερη εδώ και πολλά χρόνια και δεν θυμίζει σε τίποτα Ελλάδα, και μην ανησυχείτε όταν στην Ελλάδα θα έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα εσείς δεν θα έχετε ούτε δέντρο να κρυφτείτε, γιατί η Πατρίδα η δικιά μας φτάνει ως τις πιο ψηλές κορφές του Πόντου.

Χαράλαμπος Θ.

1η Ιανουαρίου: Μνήμη Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου

Ντροπή θα πρέπει να αισθάνεται από εδώ και πέρα οποιοσδήποτε βορειοελλαδίτης ψηφίσει ό,τι άλλο πλην Χρυσής Αυγής. Όλα τα κόμματα Σύριζα, Νδ, πασοκ, κκε, ανελ έχουν μια κοινή γραμμή το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Θα πρέπει, λοιπόν, στην Βόρεια Ελλάδα να εξαφανιστούν όλοι τους από τον εκλογικό χάρτη, στην Βόρεια Ελλάδα θα πρέπει η Χρυσή Αυγή να είναι πρώτο κόμμα, γιατί η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι Ελληνική!

Κ.Κ.

Επιβεβαιώθηκε η νέα ξεφτίλα: Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε ελληνικό αλιευτικό μεταξύ Καλόλιμνου και Ιμίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-2-ianouariou-2018#ixzz52yZd3rd0

Exit mobile version