Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκάλυψε την προδοσία ο πράκτορας Μπουτάρης: Με υποχωρήσεις θα ξεπουλήσουμε το όνομα της Μακεδονίας

Αποκάλυψε την προδοσία ο πράκτορας Μπουτάρης: Με υποχωρήσεις θα ξεπουλήσουμε το όνομα της Μακεδονίας

Τον ρόλο του διαμεσολαβητή για την προδοσία της Μακεδονίας μας έχει αναλάβει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μπουτάρης και όσο και αν προσπαθεί να το αποκρύψει, δεν το καταφέρνει. Κάθε φορά που μιλά ο Μπουτάρης αποκαλύπτεται ξεκάθαρα η μεθόδευση για το ξεπούλημα της Ιστορίας μας και του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.

Μετά το δείπνο της προδοσίας με τον σκοπιανό πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ ο Μπουτάρης μίλησε σήμερα στο “Πρακτορείο fm” και άφησε για ακόμη μια φορά να φανεί η προδοσία που εξυφαίνεται από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση και το σαθρό πολιτικό σύστημα.

Αρχικά, ο Μπουτάρης είπε ότι «πιο Μακεδόνας από εμένα δεν υπάρχει και λόγω καταγωγής. Η καταγωγή μου και η ανατροφή μου τα λέει όλα» αλλά μάλλον το “Μακεδόνας” το εννοεί όπως οι σκοπιανοί, γιατί δεν ξεχνάμε ότι όταν πήγε τον Νοέμβρη στα Σκόπια αποκάλεσε το ψευδοκράτος των παραχαρακτών της Ιστορίας ως “Μακεδονία”.

Στην συνέχεια επανέλαβε ότι το ζήτημα της ονομασίας είναι μια… ανοησία (bullshit είχε χαρακτηρίσει στον Observer το όλο ζήτημα), δηλώνοντας: «Το θέμα της ονομασίας ξεστράτισε καθαρά από ανοησίες των πολιτικών. Οι άνθρωποι θέλουν να βρουν μια ταυτότητα. Με υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, αλλά και της αντιπολίτευσης είναι έτοιμοι για συμβιβασμό. Ο κ. Ζάεφ είπε θα αλλάξει τα όνομα στο αεροδρόμιο, θα αλλάξει τις ταμπέλες που έχουν στους δρόμους».

Αρχικά, να του επιστρέψουμε τον χαρακτηρισμό “bullshit” για αυτά που ξεστομίζει συνεχώς. Το ζήτημα της ονομασίας δεν είναι ανοησία, ούτε θα το ξεχάσουμε σε 10 χρόνια όπως έλεγε ο Μητσοτάκης.

Επιπλέον, με την αναφορά του στις δήθεν υποχωρήσεις που θα κάνει ο Ζάεφ, αλλάζοντας το όνομα του αεροδρομίου των Σκοπίων και τις ταμπέλες στο ψευδοκράτος του αποκάλυψε ότι όντως έχει αναλάβει τον διαμεσολαβητικό ρόλο της προδοσίας που του έχει δώσει ο Κοτζιάς και οι συναντήσεις του με τους σκοπιανούς καθόλου τυχαίες δεν είναι.

Τέλος, προανήγγειλε για ακόμη μια φορά την προδοσία όταν ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν: “…υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές“.

Ξεκαθαρίζουμε για πολλοστή φορά την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupse-thn-prodosia-o-praktoras-mpoutarhs-me-upochwrhseis-tha-jepoulhso#ixzz532myiEUn

Exit mobile version