Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτοιμοι για την προδοσία Κοτζιάς και Τσίπρας: Θα δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

Έτοιμοι για την προδοσία Κοτζιάς και Τσίπρας: Θα δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

Δεν κρατιέται ο Τσίπρας… Θέλει εδώ και τώρα να κάνει πράξη την παλιά θέση του ΚΚ€ και να δώσει την Μακεδονία μας στους Σλάβους. Βέβαια, ακόμα δεν έχουν «ωριμάσει οι συνθήκες» (όπως θα γράφανε σε κάποιες παλιές μπροσούρες τους) και έτσι δεν κινδυνεύει ακόμα η Θεσσαλονίκη, αφού απλώς θα δοθεί το όνομα και η εθνικότητα.

Συγκεκριμένα, σε σημερινές δηλώσεις του ο Τσίπρας είπε: «Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να διαχειριστούμε με αποτελεσματικότητα και με ευθύνη ένα θέμα το οποίο μας κληροδότησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και στον βαθμό που υπάρχει, πράγματι, από την άλλη πλευρά η επιθυμία να γίνουν βήματα, μένει να τα δούμε όμως αυτά, πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν και βήματα διεξόδου (…) να περιμένουμε να δούμε, όχι λόγια αλλά απτά αποτελέσματα. Στην εξωτερική πολιτική, πρέπει κανείς να είναι συγκρατημένος και να μην λέει πολλά λόγια. Προτιμώ τις πράξεις και τα έργα παρά τα λόγια».

Ποια είναι τα… θετικά βήματα των σκοπιανών που λέει ο Τσίπρας; Να μην κάνουν αλυτρωτικές εκδηλώσεις μέχρι το καλοκαίρι που θα κλείσει το ζήτημα και δεύτερον να μειώσουν λίγο τον προϋπολογισμό για αγάλματα. Κατά τα άλλα, η πάγια θέση των Ελληνικών Κυβερνήσεων από Καραμανλή (του Playstation) και μετά είναι να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς και παράλληλα να μπορούν οι Σλάβοι να αποκαλούνται «Μακεδόνες».

Σε αυτή την προδοσία δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως σύμφωνο είναι όλο το «συνταγματικό τόξο». Η ΝΔ θα δει να πραγματώνεται η πάγια θέση της που δημοσίως έχει εκφράσει από το 2008, ο Καμμένος θα δει να επιβραβεύεται η πορεία του ως υπουργός εκείνης της κυβερνήσεως και το ΚΚ€ θα βγάλει από τα συρτάρια τις διακηρύξεις της 5ης Ολομελείας για Ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και θα λέει ότι επιβεβαιώθηκε.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο μπολσεβίκος υπουργός Εξωτερικών, Κοτζιάς ετοιμάζει το έδαφος για το ξεπούλημα, δηλώνοντας στον Real Fm αναφορικά με τις δήθεν κόκκινες γραμμές στην διαπραγμάτευση με τους σκοπιανούς: “Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση χωρίς κόκκινη γραμμή. Αυτές βέβαια δεν ανακοινώνονταιγιατί θέλω να υπογραμμίσω ότι απορώ με τις δηλώσεις σειράς κομμάτων και προσωπικοτήτων οι οποίοι απαιτούν πριν καν αρχίσει η διαπραγμάτευση να δηλώσω εγώ δημόσια ποιές είναι οι κόκκινες γραμμές, πού πάει η διαπραγμάτευση, ποιοι είναι είναι οι στόχοι κλπ. Νομίζω ότι δεν έχει στοιχείο λογικής, παρά μικροκομματικής αντίληψης, το να θέλεις η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα πριν καν ξεκινήσει η διαπραγμάτευση να έχει παραδώσει όλη την διαπραγματευτική της τακτική και στρατηγική. Τέτοια λάθη δεν τα κάνουμε, γιατί εγώ και η κυβέρνησή μας, κάνουμε εξωτερική πολιτική κοιτώντας τις ανάγκες της χώρας, τη διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τη χώρα, της ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή. Λύση, ασφαλώς με συμβιβασμούς, αλλά όχι όπως λέω εγώ σάπιους συμβιβασμούς, αλλά δημιουργικούς και προσθετικούς. Και ασφαλώς δεν κοιτάμε την εξωτερική πολιτική με το βλέμμα στραμμένο είτε στην εσωτερική πολιτική ζωή της χώρας είτε στα μικροκομματικά συμφέροντα που υπάρχουν σε ορισμένα κόμματα της αντιπολίτευσης“.

“Λύση” λοιπόν στο Μακεδονικό με “κόκκινες γραμμές” που δεν ανακοινώνονται – και έχουν ήδη γίνει ροζ- και με συμβιβασμούς. Με λίγα λόγια και ξεκάθαρα: ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Μόνη πραγματική αντίσταση στους προδότες και εξωνημένους πολιτικάντηδες είναι και πάλι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etoimos-gia-thn-prodosia-o-tsipras-tha-dwsoume-to-onoma-ths-makedonias-mas#ixzz534Rqv394

Exit mobile version