Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Θα πρέπει ως Έλληνες να σταματήσουμε να ψωνίζουμε από την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων που πέραν της αισχρής προπαγάνδας μέσω των διαφημίσεών της, ανέβασε πινακίδες στην τουρκική στο κατάστημά της στην Ροδόπη. Με το που μπήκαμε στα μνημόνια έγινε μια εκστρατεία να αγοράζουμε μόνο ελληνικά προϊόντα για να τονωθεί η ελληνική οικονομία. Κάτι αντίστοιχο λοιπόν πρέπει να γίνει και σε αυτήν την περίπτωση. Μια εκστρατεία αποκλεισμού οποιασδήποτε εταιρείας επιθυμεί με οποιοδήποτε τρόπο να προβάλλει οτιδήποτε μη ελληνικό που εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα. Εδώ δεν είναι τουρκία, είναι Ελλάδα κύριοι!

Κωνσταντίνος Λ.

Ιδού οι ρατσιστικές επιθέσεις: Αλλοδαπός μαχαίρωσε δύο Έλληνες στην Θεσσαλονίκη

Φιλοξένησε ο Κουρουμπλής προσφυγόπουλα στο σπίτι του να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα. Εγώ “κύριε” Κουρουμπλή που μένω στον Πειραιά, έκανα μια βόλτα στο λιμάνι τις γιορτινές ημέρες και είδα Έλληνες συνανθρώπους μας παρέα με τα παιδιά τους και τα σκυλάκια τους να κάνουν γιορτές στον δρόμο, γιατί έμειναν άστεγοι λόγω των δικών σας ιδεών και νόμων. Δεν είδα κανένας σας να ενδιαφέρθηκε γι’  αυτούς τους ανθρώπους, δεν είδα καμία διαφήμιση στην τηλεόραση περί αλληλεγγύης στους Έλληνες, δεν είδα ούτε καν στα δελτία ειδήσεών σας να δείχνετε την δυστυχία που έχει επιφέρει η μνημονιακή πολιτική των προκατόχων σας, αλλά και η δική σας.

Εύη Κ. 

Τεράστιο χάσμα ανάμεσα στο ΕΛΑΜ και τους άλλους υποψηφίους – Σχολιασμός από τον Λ. Παπαγιάννη στο Tv One

Οι Πολωνοί ούτε ρατσιστές είναι ούτε φασίστες ούτε τίποτα, απλώς μας τρίβουν στην μούρη μας την αλήθεια. Και ποια είναι αυτή; Μα φυσικά πως μόνο η κυβέρνηση της χώρας τους αποφασίζει αν θα δεχτούν λαθρομετανάστες ή όχι. Αντίστοιχα και στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης είναι αν θα δεχτεί λαθρομετανάστες ή όχι. Αλλά πείτε μου, πέραν του οργανωμένου σχεδίου αποκατάστασης του ελληνικού πληθυσμού με λαθρομετανάστες για ποιον λόγο όσες κυβερνήσεις πέρασαν από την χώρα ήθελαν μετά μανίας να νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες; Ο λόγος είναι ξεκάθαρος! Δεν θα υπήρχαν στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου χωρίς ελληνοποιήσεις γιατί πολύ απλά κανένας Έλληνας δεν θα ψήφιζε ούτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε Σύριζα πλην ελαχίστων βολεμένων κομματόσκυλων.

Κ.Κ.

Τα πτερόεντα δώρα – Ένα πρωτοχρονιάτικο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-3-ianouariou-2018#ixzz534TJ0Ssd

Exit mobile version