Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κατσίκης προαναγγέλλει την προδοσία των ΑΝΕΛ: Θα πειθαρχήσουμε σ’ ό,τι πει η πλειοψηφία!

Ο Κατσίκης προαναγγέλλει την προδοσία των ΑΝΕΛ: Θα πειθαρχήσουμε σ’ ό,τι πει η πλειοψηφία!

«Πατριώτες της πλάκας» αποδεικνύονται οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, αν κρίνουμε από τα όσα δήλωσε ο βουλευτής τους Κώστας Κατσίκης σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Από την μια πλευρά χαρακτήρισε «πλειοψηφία μειοδοσίας» όσους βουλευτές ψηφίσουν ονομασία των Σκοπίων που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», αλλά από την άλλη έσπευσε να προσθέσει «Εμείς θα σεβαστούμε την αρχή της πλειοψηφίας, εάν η πλειοψηφία μειοδοτήσει για τα εθνικά συμφέροντα»!

Οι ΑΝΕΛ, είπε ο βουλευτής του κόμματος «θα πειθαρχήσουν σε ό,τι αποφασίσει αυτή η πλειοψηφία», προκαλώντας δικαιολογημένη αγανάκτηση και οργή με τα λεγόμενά του. Ουσιαστικά με την στάση του ο Κατσίκης δικαιολογεί το περιεχόμενο της γνωστής ρήσης «Η δικαιολόγηση ενός λάθους είναι, πολλές φορές, χειρότερα από το ίδιο το λάθος».

Και βεβαίως, δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της πατριδοκαπηλείας που διέπει τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι αντί για «ανάχωμα» στον εθνομηδενισμό που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τους απαραίτητους χρήσιμους κυβερνητικούς συνεργάτες του, τόσο στην προδοσία επί των Εθνικών θεμάτων και την προώθηση της «πολιτικής ορθότητας» στην κοινωνική ατζέντα όσο και στην τήρηση της σκληρής μνημονιακής γραμμής.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η ΜΟΝΗ Πολιτική Δύναμη της Χώρας που ανέκαθεν, χωρίς ταλαντεύσεις και αλλαγή στάσης, έλεγε και θα συνεχίσει μέχρι τέλους να φωνάζει «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwseis-ntrophs-bouleuth-twn-anel-meiodotes-osoi-poun-nai-sto-onoma-makedo#ixzz538TGduNL

Exit mobile version