Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βιβλιοπαρουσίαση: Ομάδα Κρούσεως Λόγχη (Μυθιστόρημα)

Βιβλιοπαρουσίαση: Ομάδα Κρούσεως Λόγχη (Μυθιστόρημα)

Το βιβλίο Ομάδα Κρούσεως Λόγχη μέσω της μυθιστορηματικής του πλοκής, μας διδάσκει πώς η Πίστη ατσαλώνεται μέσα από τον αγώνα, πως το πάθος για την Ελευθερία πορεύεται στο ίδιο μονοπάτι με τον θάνατο, πως η Τιμή γίνεται η υπέρτατη αρετή η οποία κατανικά ένα διεφθαρμένο σύστημα. Καλούμε τον αναγνώστη που θα ξεφυλλίσει τις σελίδες του βιβλίου να ταξιδέψει σ’ ένα φανταστικό κόσμο δράσης, να συμμετέχει νοητά και να βιώσει τα συναισθήματα του πρωταγωνιστή. Ένα δίδαγμα, λοιπόν, για το πώς η νιότη γεννά μια ροδοδάκτυλη αυγή στην πλάση.

«Μέσα της δεκαετίας του ’80 και ο Πέτρος Χαλκοκονδύλης, εγώ δηλαδή, ήμουν μαθητής σε ένα δημόσιο σχολείο της περιοχής της Κυψέλης. Μαθητής επιμελής και άτακτος. Ο καλύτερος μου φίλος ήταν ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Μαζί στη γειτονιά, μαζί περάσαμε τα χρόνια του δημοτικού, μαζί στη κατασκήνωση, μαζί στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος ήταν ο φίλος και ακόλουθος μου… Τον παππού μου δεν τον γνώρισα. Η γιαγιά μου ήταν μια μαραζωμένη γριούλα, που παιδούλα ακόμη έφυγε από τον τόπο της καταγωγής μας, που ήτανε η Σμύρνη.

Διαβάστε περισσότερα στην Αντεπίθεση και προμηθευτείτε το βιβλίο από εδώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/biblioparousiash-omada-krousews-logchh-muthistorhma#ixzz53Cbn1R00

Exit mobile version