Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οδυρμός από τον δήμαρχο Π. Φαλήρου: Η Χρυσή Αυγή ξεσήκωσε τον κόσμο για το σατανικό άγαλμα

Οδυρμός από τον δήμαρχο Π. Φαλήρου: Η Χρυσή Αυγή ξεσήκωσε τον κόσμο για το σατανικό άγαλμα

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο δήμαρχος Π. Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, επειδή οι κάτοικοι της πόλης έχουν ξεσηκωθεί λόγω της ανέγερσης αντίχριστου τερατουργήματος, το οποίο κάποιοι ονομάζουν… τέχνη. Ως γνωστόν οργή έχει προκαλέσει στην μεγάλη πλειοψηφία των Φαληριωτών η παρουσία του “Phylax” στην παραλιακή, ένα άγαλμα – έκτρωμα το οποίο αναπαριστά μια διαβολική μορφή.

Το θέμα πρώτη το ανέδειξε η Χρυσή Αυγή σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτοδιοικητικό επίπεδο η δημοτική παράταξη «Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο» ήδη από τις 12 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την τοποθέτηση του αγάλματος, έθεσε πρώτη το ζήτημα σε υψηλούς τόνους ρωτώντας τον Δήμαρχος αν είναι ο Αρχιερέας του Σατανά.

Στην βουλή το θέμα ήρθε με ερώτηση του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου προς τον Υπουργό Εσωτερικών, ρωτώντας τον για καίρια ζητήματα, όπως η παράβαση καθήκοντος στην οποία προέβη ο Δήμαρχος, τοποθετώντας αυτό το άγαλμα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου και των αρμοδίων αυτοδιοικητικών επιτροπών.

Ο δήμαρχος Π. Φαλήρου σε συνέντευξή του στο… φιλόξενο αριστερό ραδιόφωνο 24/7 δήλωσε σχετικά: “Πήρα έναν σκουπιδότοπο και τον έκανα άλσος. Σκέφτηκα να φτιάξουμε ένα άγαλμα. Το συζητήσαμε με τον τεράστιο καλλιτέχνη, τον κ. Γεωργίου και είπαμε να κάνουμε ένα ταύρο και να κάθονται πάνω του τρεις άγγελοι για να το συνδέσω με τη μυθολογία“.

Στην συνέχεια τόνισε ότι η κατηγορία και ο ξεσηκωμός ότι είναι σατανιστικό το άγαλμα ξεκίνησε, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος έκανε ερώτηση στη Βουλή. 

Να γνωρίζει ο δήμαρχος πως η Χρυσή Αυγή θα είναι πάντα μπροστάρης στην υπεράσπιση της Ορθοδοξίας και των Παραδόσεών μας και δίνει απροσκύνητη την μάχη ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Διαβάστε επίσης: Χιλιάδες Φαληριώτες ενάντια στο αντίχριστο άγαλμα – Ισχυρή κινητοποίηση μετά την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/odurmos-apo-ton-dhmarcho-p.-falhrou-h-chrush-augh-jeshkwse-ton-kosmo-gia-ta#ixzz53EgJJjRa

Exit mobile version