Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποσιωπούν την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία μας τα ΜΜΕ των νταβατζήδων – Τρέμουν την απήχηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στον Λαό!

Αποσιωπούν την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία μας τα ΜΜΕ των νταβατζήδων - Τρέμουν την απήχηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στον Λαό!

Αυτές τις μέρες όλα τα ραδιόφωνα, οι φυλλάδες και τα κανάλια αναφέρουν ψευδώς ότι «όλα τα κόμματα συμφωνούν στην σύνθετη ονομασία»! Αυτό θα ήταν αληθές, πράγματι, αν έλειπε από την Βουλή η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει σθεναρώς και κατ’ επανάληψη διακηρύξει την ΠΛΗΡΗ και ΚΑΘΕΤΗ διαφωνία της με οποιαδήποτε ονομασία περιλαμβάνει κατά οποιονδήποτε τρόπο την ονομασία της Μακεδονίας μας ή οποιονδήποτε άλλο ελληνικό όρο.

Τα ΜΜΕ των ολιγαρχών τρέμουν την απήχηση της Χρυσής Αυγής στον Ελληνικό Λαό και έτσι αποσιωπούν πλήρως για άλλη μία φορά τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, εμφανίζοντας μία ψευδεπίγραφή συμφωνία όλης της Βουλής στην προδοσία του μείζονος Εθνικού Ζητήματος της ονομασίας του ψευδοκράτους των σκοπίων.

Θέλουν μία Βουλή σύσσωμη σύμφωνη στην προδοσία, θέλουν μια Βουλή χωρίς Χρυσή Αυγή και δεν φείδονται της επιδείξεως. Ας αλλάξουν πλευρό, όμως, γιατί όνειρο ήταν και πάει!

Μέσα στην Βουλή, αλλά και έξω από αυτήν, υπάρχει η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων που διασφαλίζει πως σε όλα τα εθνοπροδοτικά σχέδια θα υπάρχει αυτό το κλασσικό των τελευταίων κοινοβουλευτικών ετών «Πλην Χρυσής Αυγής».

Όσο κι αν εμπαθώς φροντίζουν να μην αναφέρονται στην Χρυσή Αυγή, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί και όλος ο Λαός την γνωρίζει. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να φαίνονται ακόμα πιο «μικροί» και να μειώνουν ακόμα περισσότερο την εναπομείνασα αξιοπιστία τους.

Εν τέλει, ο Λαός που συμφωνεί σε όλα με την Χρυσή Αυγή θα καταλήξει στην Χρυσή Αυγή και αυτοί, καναλάρχες και πολιτικάντηδες, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις συνεχείς παραβιάσεις των συνταγματικών και δημοκρατικών ειωθότων που διαπράττουν κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrws-aposiwphsh-twn-thesewn-ths-chrushs-aughs-gia-thn-makedonia-mas-apo-t#ixzz53EyEoMsz

Exit mobile version