Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζει ο ανύπαρκτος κλεφτοΠασόκος Κωνσταντινόπουλος για το διαδικτυακό μπλοκάρισμα της Χρυσής Αυγής

Πανηγυρίζει ο ανύπαρκτος κλεφτοΠασόκος Κωνσταντινόπουλος για το διαδικτυακό μπλοκάρισμα της Χρυσής Αυγής

Την αφοσίωση του στην… πολυφωνία, την δημοκρατία και την ισονομία εξέφρασε ο παντελώς πολιτικά ανύπαρκτος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφορικά με την αναστολή του λογαριασμού της Χρυσής Αυγής από το Twitter.

Το κωμικό αυτό στοιχείο της παραπολιτικής που δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την αρχηγία του κλεφτοΠασόκ, επειδή τραυματίστηκε στον μηνίσκο (!), πανηγύρισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook για το μπλοκάρισμα της Χρυσής Αυγής, γράφοντας:

Η καλή είδηση της ημέρας, το Twitter κατέβασε τον επίσημο λογαριασμό των νεοναζί. Ελπίζω να ακολουθήσει και το @facebook“.

Αρχικά να ενημερώσουμε τον αδαή ότι ο σιωνιστής Ζούκερμπεργκ έχει προ πολλού “δημοκρατικά” μπλοκάρει όλους τους λογαριασμούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, την ίδια στιγμή που κάθε ανώμαλος, σατανιστής ή τζιχαντιστής μπορεί να προωθηθεί μέσα από το Facebook.

Ακόμη, η αναφορά του για την “καλή είδηση της ημέρας” δείχνει το πόσο βαθιά δημοκράτης είναι.

Τέλος, του αφιερώνουμε τον χαρακτηρισμό που του είχε αποδώσει ο “σύντροφος” Μπαλάφας, τον οποίο ακόμα δεν έχει διαψεύσει…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurizei-o-anuparktos-kleftopasokos-kwnstantinopoulos-gia-to-diadiktuako#ixzz53FP6b6ER

Exit mobile version