Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το παράδειγμα του Καρέλια και οι, αιωνίως σκυφτοί εμπρός στους διαπλεκόμενους καπιταλιστές, κομμουνιστές

Το παράδειγμα του Καρέλια και οι, αιωνίως σκυφτοί εμπρός στους διαπλεκόμενους καπιταλιστές, κομμουνιστές

Ένα δημοσίευμά μας, για τις –πέραν εκείνων που υποχρεούται από τον νόμο- παροχές που δίνει ο καπνοβιομήχανος Καρέλιας στους εργαζομένους του, το παρουσίασαν οι κομμουνιστές ως εξής: «Όταν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής «γλείφουν» τους καπιταλιστές».Δείτε τα χάλια τους:

«Σαν πιστά σκυλιά του συστήματος, οι απόγονοι του Μεταξά, του Χίτλερ και του Παττακού, δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτη κάθε ευκαιρία που τους δίνεται να υμνήσουν τα αφεντικά τους. Έτσι, σε πρόσφατο γλοιώδες κείμενο που ανάρτησαν στη φασιστοσελίδα τους, υμνολογούν τις… «φωτεινές εξαιρέσεις» των κεφαλαιοκρατών που, όπως γράφουν – τάχα- «ακόμα και σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, δεν δίνουν απλά στους Έλληνες εργαζομένους τους αυτά που δικαιούνται από τον νόμο, αλλά πολύ περισσότερα!».

Τις… «τιμές» αυτές οι εγκληματίες ναζί της Χρυσής Αυγής τις αποδίδουν στη, γνωστή και μη εξαιρετέα, Καπνοβιομηχανία Καρέλια η οποία- σύμφωνα με τα φασιστοειδή- αποτελεί παράδειγμα «κεφαλαίου που υπηρετεί το λαό και την πατρίδα»(!!!). Μάλιστα, για να γίνουν πιο πειστικοί οι φασίστες διαφημίζουν τις «έξτρα παροχές προς τους εργαζόμενους αλλά και σε κοινοφελείς (sic) σκοπούς» της Καρέλιας Α.Ε. Έκαστος στο είδος του και οι χρυσαυγίτες στο ατέρμονο γλείψιμο των καπιταλιστών».

Η οφειλόμενη απάντησή μας στα θρασύτατα σταλινοειδή:

1ον) Ο καπνοβιομήχανος Καρέλιας δίνει στους εργαζομένους του πολύ περισσότερα απ’ αυτά που προβλέπουν οι μνημονιακοί νόμοι που έχουν επιβάλλει τα συντρόφια των κουκουέδων που κυβερνούν την χώρα – τα οποία προέρχονται, σε ποσοστό 99% από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Και ναι, μακάρι να υπήρχαν στην Χώρα κι άλλοι εργοδότες σαν τον Καρέλια!

2ον) Ο καπνοβιομήχανος Καρέλιας δεν είναι διαπλεκόμενος. Δεν έχει στην κατοχή του ΜΜΕ, ούτε παίρνει εργολαβίες από το δημόσιο.

3ον) Η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει δημοσίως και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ, ουκ ολίγες φορές, τους διαπλεκόμενους καπιταλιστές. Το ΚΚΕ, μιλάει γενικά κι αόριστα για το «κεφάλαιο», χωρίς ποτέ να έχει τολμήσει να ονοματίσει έστω κι έναν καπιταλιστή. Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού το 99% των διαπλεκόμενων καπιταλιστών προέρχεται από τους κόλπους του (Μπόμπολας, Κόκκαλης, Γερμανός, κ.λπ.). Κι είναι αυτοί ακριβώς οι καπιταλιστές που «δεν δίνουν ούτε του αγγέλου τους νερό»!

4ον) Όσον αφορά τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ που πίνουνε το αίμα των εργαζομένων με το καλαμάκι και συσσωρεύουν κέρδη δισεκατομμυρίων, αυτά θα τα βρει το ΣΔΟΕ που θα κάνει «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά του ΚΚΕ, όταν θα υπάρξει στην Ελλάδα Εθνικό Κράτος!

Αυτά και σκασμός! 

(ΥΓ): Σε κάποιο σημείο του καταγέλαστου δημοσιεύματός τους, οι κουκουέδες χαρακτηρίζουν τους εργαζομένους του Καρέλια «είλωτες». Αν τολμάνε, ας πάνε να το πουν και στους ίδιους! Και να δούμε πως και από πού θα φύγουνε!

πηγή

Exit mobile version