Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πυρετώδεις διεργασίες για την προδοσία της Μακεδονίας μας: Στα Σκόπια ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, αλλεπάλληλες συσκέψεις συριζαίων και σκοπιανών

Πυρετώδεις διεργασίες για την προδοσία της Μακεδονίας μας: Στα Σκόπια ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, αλλεπάλληλες συσκέψεις συριζαίων και σκοπιανών

Φαίνεται ότι οι εντολές των αμερικανοσιωνιστών είναι να λυθεί επειγόντως το ζήτημα το λεγόμενο «Μακεδονικό», ώστε να προχωρήσει η ένταξη των σκοπίων σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ και να αποκλειστεί με κάθε τρόπο η ρωσική κάθοδος στα Βαλκάνια. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η ραγδαία εξέλιξη του όλου ζητήματος, η οποία λαμβάνει τις διαστάσεις χιονοστιβάδας, προφανώς για να μην αντιληφθεί ο Ελληνικός Λαός τι ακριβώς σχεδιάζεται.

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι εντός Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν αλλεπάλληλες συσκέψεις σε όλα τα επίπεδα, καθώς και επίσκεψη του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ στα Σκόπια. Συγκεκριμένα, οι συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

Την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ή την Τρίτη 9/1 θα έρθει στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος των σκοπίων, Μπούγιαρ Οσμάνι ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τον Νίκο Κοτζιά και τον Γιώργο Κατρούγκαλο. Στις 23 Ιανουαρίου, θεωρείται πιθανή μια συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον ομόλογό του των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στο Νταβός.

Στις 19 Ιανουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη συνάντηση του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το θέμα του ονόματος Μάθιου Νίμιτς με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας και των Σκοπίων, Αδαμάντιο Βασιλάκη και Βάσκο Ναουμόφσκι. Επιπλέον, όπως μεταδίδει η «NEZAVISEN VESNIK», o γ.γ. του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ θα επισκεφθεί στις 17 και 18 Ιανουαρίου τα Σκόπια -για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της συμπαιγνίας εναντίον του Ελληνισμού, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ είναι που αρνήθηκε on camera την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος και ο οποίος αποκαλεί τα σκόπια έτσι κι αλλιώς «Μακεδονία» σε επίσημες δηλώσεις του.

Ο δε «διαμεσολαβητής» του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, έχει συμμετάσχει στην ίδρυση «οργανισμού» – ΜΚΟ για την αλλαγή των βιβλίων ιστορίας της Ελλάδας, προφανώς επειδή η «λύση» που ήθελε στο ζήτημα της Μακεδονίας μας δεν ήταν εφικτή αν δεν άλλαζε ολόκληρη η ιστορία.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει η Χρυσή Αυγή και έτσι τα ανετεθνικά σχέδιά τους είναι καταδικασμένα να αποτύχουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/puretwdeis-diergasies-gia-thn-prodosia-ths-makedonias-mas-sta-skopia-o-g.g#ixzz53IYWQEGs

Exit mobile version